Nemoj tako razmišljati... možda ti stvarno krene danas, sutra... evo meni frendica prenijela, jučer bile skupa na pregledu, ona zatvorena, od trudova ni t, i danas preko noći je dobila trudove i sad mi šalje poruku da je u bolnici, čeka pregled kod doktora, trudovi već jaki (kaže da boooli :))
Znači jučer ni naznake da bi mogla roditi, a danas će vjerojatno roditi... :) ajde drži se i glavu gore... sve će to proći ok... buš vidla...
Jos sma u komadu…stalno sam bila aktivna od ponedjeljka i po cijele dane hopsam na lopti i nista…evo vec je petak…:/ kako se veselim ponedjeljku :) bas je grozno ovo kad znas tocno kad ides rodit …
anuska 146, ja nemam iskustva s tim, ali moja mama je nas četvero rodila na carski, njoj je oporavak malo duže trajao, u ono vrijeme velik rez, svaki puta naravno preko istog, no ona kaže da rez kao rez prođe, a većina žena se jako brzo oporavi. gledaj to s te strane da nećeš vaginalni porod prolazit..
Ninna koliko si prenila zasad? :)
Ninna koliko si prenila zasad? :)
Nisam ja prenjela vec mi je u nedjelju termin a kako imam dijagnozu gest.dijabetisa ( kojeg u biti nemam) narucili me sa subote na nedjelju na inducirani jer nesmijem prenijet

14.06.2014. L ♥
Ninna, i ja sam aktivna cijelo vrijeme, stalno negdje hodam i stalno nešto radim... i još ništa... Tebi je indukcija sutra?
Da sutra do 11 ujutro se trebam javit u bolnicu i u ponoc ce tek krenut sa gelom :(
Ninna, i ja sam aktivna cijelo vrijeme, stalno negdje hodam i stalno nešto radim… i još ništa… Tebi je indukcija sutra?
Sutra do 11 ujutro se trwbam javit u bolnicu i tek ce u ponoc krenut sa gelom ;(
cure evo da se pojadam i mene uhvatio strah! sve do sad sam bila skroz cool i ni malo paničarila, ali me danas puklo. moj je beban na zadak, a danas smo 39+2 i u ponedjeljak idem na dogovor za carski. ne znam dal će me ostaviti odmah u ponedjeljak ili će mi reći da dođem u utorak ili kako i baš paničarim sad. užasavam se tog ostanka u bolnici, inače sam med.sestra ali nikad ja osobno nisam bila pacijent. najviše me brine dal ću uopće dočekati ponedjeljak jer ne bih voljela na hitan carski pod općom, nego kad već moram, da sam barem u spinalnoj pa da odmah vidim bebana. a on je malo mirniji ovih dana, iako nikad nije baš jako lupao. eto ekipa kojoj se bliži termin/indukcija/carski, pridružujem se. ja idem na sv.duh.
cure evo da se pojadam i mene uhvatio strah! sve do sad sam bila skroz cool i ni malo paničarila, ali me danas puklo. moj je beban na zadak, a danas smo 39+2 i u ponedjeljak idem na dogovor za carski. ne znam dal će me ostaviti odmah u ponedjeljak ili će mi reći da dođem u utorak ili kako i baš paničarim sad. užasavam se tog ostanka u bolnici, inače sam med.sestra ali nikad ja osobno nisam bila pacijent. najviše me brine dal ću uopće dočekati ponedjeljak jer ne bih voljela na hitan carski pod općom, nego kad već moram, da sam barem u spinalnoj pa da odmah vidim bebana. a on je malo mirniji ovih dana, iako nikad nije baš jako lupao. eto ekipa kojoj se bliži termin/indukcija/carski, pridružujem se. ja idem na sv.duh.
Nemoj paničariti, dočekat ćeš ti ponedjeljak, ostat ćeš jedan dan duže nego da rađaš vaginalno, ja sam bila na općoj i evo preživjela(nisam mogla birati). Isto Sv.Duh, bez straha kao što kažeš med.sestra si znaš da si u dobrim rukama. Bit će sve ok, samo hrabro!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji