Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anuska146
    07. Listopad 2014. 16:24

Tina i Boba, hvala vam od srca

tena123
    07. Listopad 2014. 17:20

anuska 146, ja nemam iskustva s tim, ali moja mama je nas četvero rodila na carski, njoj je oporavak malo duže trajao, u ono vrijeme velik rez, svaki puta naravno preko istog, no ona kaže da rez kao rez prođe, a većina žena se jako brzo oporavi. gledaj to s te strane da nećeš vaginalni porod prolazit..

LuKi5
    10. Listopad 2014. 12:38

Ninna koliko si prenila zasad? :)

14.06.2014. L ♥

Lana9
    10. Listopad 2014. 13:42

Ninna, i ja sam aktivna cijelo vrijeme, stalno negdje hodam i stalno nešto radim... i još ništa... Tebi je indukcija sutra?

Nata Mala2
    10. Listopad 2014. 18:20

cure evo da se pojadam i mene uhvatio strah! sve do sad sam bila skroz cool i ni malo paničarila, ali me danas puklo. moj je beban na zadak, a danas smo 39+2 i u ponedjeljak idem na dogovor za carski. ne znam dal će me ostaviti odmah u ponedjeljak ili će mi reći da dođem u utorak ili kako i baš paničarim sad. užasavam se tog ostanka u bolnici, inače sam med.sestra ali nikad ja osobno nisam bila pacijent. najviše me brine dal ću uopće dočekati ponedjeljak jer ne bih voljela na hitan carski pod općom, nego kad već moram, da sam barem u spinalnoj pa da odmah vidim bebana. a on je malo mirniji ovih dana, iako nikad nije baš jako lupao. eto ekipa kojoj se bliži termin/indukcija/carski, pridružujem se. ja idem na sv.duh.

Dada32
    10. Listopad 2014. 18:34

Nata Mala, sad si nam svima olakšala, jer ako se med. sestra boji, onda je u redu da i nas ostale hvata panika. 

Samo hrabro, ja ti želim da sve prođe u redu, da odeš kako se i dogovoriš, na spinalnu ida se možeš sa svojim bebijem odmah maziti. Znam da je svaka operacija strašna, ali gledaj to s pozitivne strane, tvoj bebi neće biti umoran od poroda,niti sav istiskan nego će odmah biti lijep i ružičast. Eto, ja vam želim dobro zdravlje i da uživate dok se napokon ugledate i pomazite. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.