I meni je termin sljedeću nedjelju... Nije me toliko strah poroda, već me je bilo strah same trudnoće... Da li će sve biti ok s bebom, stalno su me hvatale neke panike... i još me tu i tamo uhvati neka panika a beba još malo pa stigla... Čak sam išla jučer privatno na uzv - color dopler da se još jednom uvjerim da je sve u redu...
Jooj jedva čekam da to sve prođe i da zagrlim svoju bebicu...
nekada me uhvati panika, a nekada ne. ovo mi je druga trudnoća, ali prvi put sam išla na carski pa ne znam što znače trudove. rekli su ako sve bude ok i beba ne bude prevelika da mogu na prirodni ići. ali sve mi je neka panika hoću li to moći, pošto su mi za prvo rekli da sam sitna. sad bih i voljela roditi prirodnim putem jer me kod kuće onda čeka mali zvuk od 2.5 godine :-)
curke, obzirom da temu nisam našla evo da se ovak pojadam. trudna sam nakon ivf-a sa blizancima, sad smo prešli 26 tjedana i danas šok, malci su oko kile svaki nemaju više previše mjesta a donji je na zadak, teško da se bude okrenuo i opasan sam kandidat za carski. Nemoram ni neč da me je za prvi put opće rodit bilo frka i prirodno a sad ovo. Ajd nek me neko utješi i kaže da to nije tak strašno, kolko je dugi oporavak, kad smo doma. Htjela bi držat i brinut se za bebice a bojim se da nebudem mogla :(
Ja u subotu narucena na indukciju. U 12 tt mi secer bio malo povisen 5.29 i poslije ogtt guk sve ok al ubog tog na pocetku se vodim kao da imam trudnjcki secer i mkraju me porodit na termin. U subotu moram doc u 11 ujutro i u ponoc ce krenut sa gelom…znaci sad me tek strah…ima koja iskustva sa indukcijom…najgore mi je to sto danas na pregledu otvorena samo vrsak prsta ovaj put ctg nije zabiljezio trudove ma uzas mi je sama pomisao da cu doc bez ikakvih trudova niti otvorena i da ce oni sve to umjetno izazvat…na trenutke bi iskocila iz vlastite koze :(
Nemoj tako razmišljati... možda ti stvarno krene danas, sutra... evo meni frendica prenijela, jučer bile skupa na pregledu, ona zatvorena, od trudova ni t, i danas preko noći je dobila trudove i sad mi šalje poruku da je u bolnici, čeka pregled kod doktora, trudovi već jaki (kaže da boooli :))
Znači jučer ni naznake da bi mogla roditi, a danas će vjerojatno roditi... :) ajde drži se i glavu gore... sve će to proći ok... buš vidla...
Sortiraj odgovore
Najstariji