bez brige...ako ces se druzit tu sa nama...totalno ces zaboravit pojam o vremenu i neces mislit na porod... tu ima puno bedastijih briga...
vrijeme ce ti proc brzo bez obzira na mirovanje...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina je u pravu! Pocni skicat tu po temama, pa da vidis sto su "brige". Bit ce ti lakse! A kad to sve podijelis s nekim tko to upravo prolazi ili je prosao, odmah ne izgleda sve tako crno! :-)
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Nadam se da ce sve proci u najboljem redu ali volila bih se rijesiti tog straha. Inace sam veliki panicar i hipohondar :(
Lovely
uh, mene je strah i poroda i svega što dolazi poslije poroda (kako ću se snaći, hoću li biti dobra mama itd.) jer sam i inaće paničar, a sada uz navalu hormona, ne znam ni sama kako izdržim nekada...
lovely meni je 15.9. termin i takoder sam na mirovanju. naravno da mi 100 puta na dan prode kroz glavu neka crna misao ali ja to odmah otjeram i nabijem se pozitivom. jer sve ce biti u redu! mene je npr najvise strah carskog a po sadasnjoj dijagnozi vrlo je lako moguce da dode do njega no ni to me nece izbaciti iz takta, vec se sad polako pripremam na sve, jer nista nije bitno osim nasih malih mrva
Joj Lilica ap di si ti? Bas nekaj mislim o tebi zadnjih dana. Jesi dobro? Na moru uzivas ili si doma dosla?
Ti se bojis carskog a ja sam ga u prvoj trudnoci molila da mi ga naprave koliko sam se bojala poroda. Prestrasno! Na kraju od bolova ne mislis o nicem pa mi je danas drago da sam rodila prirodno jer sam odmah nakon poroda bila super
Sad s ovim se ponovo bojim ne znam zakaj. Valjda kak se blizi termin mi se sve polako vraca. A i nisam neki ljubitelj bolnica
Lilica meni je termin 14.9. mozda se i sretnemo!!
ejj draga, evo ja sam se vratila u subotu s mora, super sam al ne bi se zalila da je ljetovanje potrajalo jos koji dan al sad sam sva u ovim zadnjim pripremama oko bebice pa ce proletjeti jos tih nekoliko tjedana.
ma daj, 14.9.? super super, ti ces isto u vinogradskoj roditi?
uh, ja sam isto u zadnje vrijeme u panici zbog poroda. prvi put je bio dogovoreni carski jer se frajerica nije htjela okrenuti :) tak da ja pojma nemam kaj su to trudovi. i sad me totalna frka uhvatila... .
lilica i lidijak77, meni je termin 25.9. Isto idem u vinogradsku
Ja sam još mirna, valjda jer imam još tri mjeseca, makar svaki dan mislim o porodu i epiduralna da ili ne ??
Najviše me je strah preranog poroda tako da svaki dan bebaču kažem da mora biti unutra do termina i da se ne zafrkava. Neka se stisne
Sortiraj odgovore
Najstariji