Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    27. Lipanj 2014. 17:45

Da jesam išla kod njega, nisam znala da sam znala  nebi otišla.Svi mi koje nas to sad čeka prvi put imamo sto pitanja i mislimo što i kako, ali proći će to sve ok.Ja se nekako nadam da ne boli toliko, koliko vrijedi ono kada ga ugledaš.

Tihanna27
    27. Lipanj 2014. 19:13

Lilly

Da jesam išla kod njega, nisam znala da sam znala  nebi otišla.Svi mi koje nas to sad čeka prvi put imamo sto pitanja i mislimo što i kako, ali proći će to sve ok.Ja se nekako nadam da ne boli toliko, koliko vrijedi ono kada ga ugledaš.

Lilly u pravu si....ja sam se ajmo rec pripremila na bol (mos si mislit) kad me primi prvi trud mislim da cu vristat da ce me cjeli Zagreb cut  jesi odlucila gdje ces rodit u kojoj bolnici i kad ti je tocan termin?

Lilly6
    27. Lipanj 2014. 19:38

Hahaha i ja sam se "pripremila" na bol, ko da se moš pripremit na bol al eto tješiš se jer neznaš što te čeka ;-) Da radjam u Zg spadalo bi me pod Merkur(sad kad to pišem sjetim se tog ginekologa što je tamo porod obavio) haha ali radjam u Zd(muž i ja iz Zd,tamo nam je sva obitelj ali živimo u Zg) sutra baš putujemo tamo na 2mj pa se vraćam u Zg u 9mj.
    Meni je i po mengi i po uzv datum poroda 26.7

Tihanna27
    27. Lipanj 2014. 19:59

A znaci ti ides na moreee a blago se tebi....jooj ta 3 i pol tjedna ce ti proletit...odes se malo prosetat do plaze, proplivat 2-3 puta i eto te u rađaoni  jooj superrr...ajd bar si se Merkura "spasila" ajme naljepse vrijeme ces provest s bebicom na moru....to mi moras javit kak je....ja si planiram mozda nakon poroda tek krajem 8 malo na more....ali sve ovisi o stanju mene i moje curke....kakva bi bila na putu,pa promjena okoline...ko ce ga znat,a bumo vidli....

Lilly6
    27. Lipanj 2014. 20:07

Da draga mi idemo uživati valjda će nam morski zrak pomoći da što prije i lakše sve prodje.Ah moj mali se toliko navozao da mislim da se već i u trbuhu navikao na promjene ;-) A onda u 9mj uživamo u Zg u rutini i sami bez obitelji hahaha ;-) Vidjet ćeš kako ćete se osjećati, a i mene čeka put itd nakon poroda.
    Sve ćemo izgurati samo da porod prodje ok :-)

Tihanna27
    27. Lipanj 2014. 20:23

Da prvo treba rodit...a lako za sve ostalo  ma bumo mi to...ak su mogle sve druge pa bumo i mi nekak....

MarijaŠ
    28. Lipanj 2014. 18:47

Tihanna27, ti ćeš nam isto uskoro... To je baš lijepo... Okruži se pozitivnim mislima, pozitivnim ljudima i iščekuj svoj dan... Nemoj se opterećivati ružnim pričama... Ne znam jesi li provortka kao ja, ali i da nisi, zažmiri na te ružne članke.. Znam i po sebi da nije lako, i ružne se stvari događaju, ali treba misliti pozitivno! Držim fige da sve dobro prođe...

Tihanna27
    29. Lipanj 2014. 15:04

Uskoro,uskoro brojim jos 8 dana do sluzbenog termina  a i nemam bas nekih naznaka da bi mogla uskoro...osim sto me par noci hvataju kao menstrualni bolivi,ali to prođe za tipa 2h.ma joj kaj da ti kazem MarijaŠ, donedavno je vladalo toliko uzbuđenje,a sad sto je termin blizi,vlada sve veca panika i strah  jesam,jesam prvorotka sam i zapravo kolko znam sta ocekivati tolko i neznam i pokusavam se ne zamarati time,ali hvala ti na ljepim željama i ja se nadam da bu sve ok...jesi ti negdje blizu termina isto ili...?

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI