Da jesam išla kod njega, nisam znala da sam znala nebi otišla.Svi mi koje nas to sad čeka prvi put imamo sto pitanja i mislimo što i kako, ali proći će to sve ok.Ja se nekako nadam da ne boli toliko, koliko vrijedi ono kada ga ugledaš.
Hahaha i ja sam se "pripremila" na bol, ko da se moš pripremit na bol al eto tješiš se jer neznaš što te čeka ;-) Da radjam u Zg spadalo bi me pod Merkur(sad kad to pišem sjetim se tog ginekologa što je tamo porod obavio) haha ali radjam u Zd(muž i ja iz Zd,tamo nam je sva obitelj ali živimo u Zg) sutra baš putujemo tamo na 2mj pa se vraćam u Zg u 9mj.
Meni je i po mengi i po uzv datum poroda 26.7
Da draga mi idemo uživati valjda će nam morski zrak pomoći da što prije i lakše sve prodje.Ah moj mali se toliko navozao da mislim da se već i u trbuhu navikao na promjene ;-) A onda u 9mj uživamo u Zg u rutini i sami bez obitelji hahaha ;-) Vidjet ćeš kako ćete se osjećati, a i mene čeka put itd nakon poroda.
Sve ćemo izgurati samo da porod prodje ok :-)
Tihanna27, ti ćeš nam isto uskoro... To je baš lijepo... Okruži se pozitivnim mislima, pozitivnim ljudima i iščekuj svoj dan... Nemoj se opterećivati ružnim pričama... Ne znam jesi li provortka kao ja, ali i da nisi, zažmiri na te ružne članke.. Znam i po sebi da nije lako, i ružne se stvari događaju, ali treba misliti pozitivno! Držim fige da sve dobro prođe...
Krešimir 19.08.2014. <3
Sortiraj odgovore
Najstariji