Ja i dalje imam paniku mada mislim da nije vise onako velika kao prije sad jedva cekam da svoju princezu uzmem u narucje.
Ja i dalje imam paniku mada mislim da nije vise onako velika kao prije sad jedva cekam da svoju princezu uzmem u narucje.
Kad je tebi termin?Ja se radujem bebi i i jedva je čekam primiti u naručje.
Cure, iman pitanje, na spada baš pod "paniku", ali nisan znala pod koju temu bi stavila, a isto je dio priprema za porod pa evo ode...
Dakle, brijanje kući - Je li neka od vas vidila nedavno negdje za kupit jednokratne britvice za bikini zonu? Takve su prije postojale u dmu, njihova marka, slične ko obične britvice, ali manje i nekako praktičnije za upotrebu kod brijanja tog područja... Tražila sam ih ovih dana po dmu i nema ih :( Nisam proučavala muller i ostale pa ako neko zna ili je vidija nešto slično? Thx:)
Happiness is choice for today :)
Curke meni je termin 15.7. i tek me ove dan počela hvatat panika...u biti ponoći kad ne mogu spavat razmišljam o porodu i sve me više frka......iako jedva čekam da rodim... jer mi je trbuh ogroman ruke i noge natečene i sva sam nezgrapna...
meni termin za 6 dana pa se ništa još ne događa. događa se samo oko mene.
i ja mislila da ću ranije, kao šta je svaka rekla to, neće valjda reći kasnije ću.
eto isčekujem, i da nestrpljiva sam.
meni termin za 6 dana pa se ništa još ne događa. događa se samo oko mene.
i ja mislila da ću ranije, kao šta je svaka rekla to, neće valjda reći kasnije ću.
eto isčekujem, i da nestrpljiva sam.
blago tebi 6 dana.. joooj ja jos 16 tjedana....
DOCKY
Mi odbrojavamo 10 dana i nista se bas ne događa za sad od kontrakcija,bolova,otvaranja bas nista....panika je uvjek prisutna,pogotovo sad u zadnje vrijeme citam clanke po novinama (znam glupa sam,ali nemogu da ih ne procitam) o ginekologu koji je osuđen na zatvor zbog nestrucnog poroda,pa onda jos jedan jel je izmrcvario majku te ju omalozavao tokom poroda....mislim strava, panika na kvadrat ...ali se nadam najboljem
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji