Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jolevk
    13. Lipanj 2014. 12:15

Idem oko 1..oprala kosu sad se otusirati i pravac...pa i da me vrate neka. :-) a onda ce me mali ćuti kad dode :-D :-D ne može on tek tako nije ni izašao već me zeza :-) javim se svakako..ako ne vamo javit ce vam se lillica

antonio
    13. Lipanj 2014. 12:19

Sretno Jolevk nadam se da ces se vratit kuci sa bebicom

Tejuska♡
    13. Lipanj 2014. 12:23

Sretno jolevk i od mene cekamo te u rodama ;))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    13. Lipanj 2014. 12:30

jolevk nadam se da te vise nece vratit doma...stvarno si se vec nacekala...mislim da je vrijeme vec da rodis....

Laura 21.08.2014 :-*

DOCKY
    13. Lipanj 2014. 14:32

sretno jole vk

DOCKY

jolevk
    13. Lipanj 2014. 17:21

Mame javljam se da cu i ja uskoro imati andela u naručju...otvorena 3cista i Četvrti ulazi...trudovi postoje ali ih ja neosjetim toliko..i evo kako su mi klizmu napravili počeli na Jace jer setam..doktor je odličan hvalim te Bože.ići cu bez stolcica željenog jer je bebac procijenjen na 4600.. javim se sa detaljima kad rodim...budite mi pozdravpjene. Love ya

• kukukaka
    13. Lipanj 2014. 17:25

Napokon si dočekala, vidim da se već danima mučiš.Uh, sretno ti bilo i da što prije završi!

bjap
    13. Lipanj 2014. 19:11

Ajme kolka beba!! Stvarno sretno!! I sirota, kako se patis u ovim trenutcima :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.