Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jolevk
    12. Lipanj 2014. 22:19

A de  mi recite znaci bolovi su prisutni cijeli dan..e sad kako kad i kako gdje..kičma stomak kao da ce ga netko otkinuti. A konstantna bol je dole u maternici onajk osrednje. koliko je to normalno bolovi budu 10-30-1h- 45- i tak se mjenjaju vise i ne racunam. Mali se samo protegne tu i tamo...mislila sam sutra zvati ginekologiju ako neprestanu.

antonio
    13. Lipanj 2014. 08:39

Jolevk i jamislim da ces danas imat svoje zlato u rukama

jolevk
    13. Lipanj 2014. 08:43

Jooj.ja se nadam da ce biti nesta. jer ako ne bude neznam vise sta raditi.bojim se da nisam od onih trudnica koje nemaju jake trudove..jer ja imam od jučer lagane bolove..sinoć me dost puta probudilo probadanje u stomaku ali se samo okrenem i nastavim spavati ali i dalje boli.

jolevk
    13. Lipanj 2014. 08:46

Sad me boli kao da cu dobiti.normalna bol. Ali zato me stomak boli dosta.

bjap
    13. Lipanj 2014. 09:21

Ajme kako se mucis. Mene bi zabolila ledja pa trbuh. Nije bolilo kao menga, nego kao da je netko klijestima uhvatio i stiso donji dio lefja i trbuh. Trudovi su mi bili u nepravilnim razmacima, ali najveci razmak 20 min. Sretno, hodaj sto vise.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.