Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DarijaZ
    12. Lipanj 2014. 14:04

Sretno jolevk!!!!
    Kak nisi nist pisala cijelo jutro , ja mislila da se vec druzis sa svojom bebicom! 

jolevk
    12. Lipanj 2014. 14:22

DarijaZ

Sretno jolevk!!!!
    Kak nisi nist pisala cijelo jutro , ja mislila da se vec druzis sa svojom bebicom! 

Kako nisam..pisala ui vec da imam bolove...
    Mmama i ja se nadam do sutra ujutro da ce biti nesta jer ako ne bude pa onda me moj mali stvarno voli zajeb. Ali posto je termin proso nadam se da ce biti skoro  nesta

MarijaŠ
    12. Lipanj 2014. 14:29

Jolevk, sretno, sretno, sretno!!
    Jedva čekam da nam se javiš sa dojmovima!

Krešimir 19.08.2014. <3

LuKi5
    12. Lipanj 2014. 15:47

Dosla sad s pregleda cerviks skracen I smeksan, dva prsta otvorena. Rekao doktor da bi mi u toku dana trebali pocet trudovi, a ako ne onda u subotu indukcija. Ne mogu docekat :)

14.06.2014. L ♥

bjap
    12. Lipanj 2014. 16:03

Jolevk, ja sam mal razmake i p minutu i po 20, navecer su razmaci varirali od 2-8 min. Jako sam se brzo otvarala, sve sam ih prohodala, nisam ni stigla dockati fa traju sat i pol po 5 min. U radjaonu dosla otvorena 6-7 prstiju, naravili ctg, klizmu, vodenjak otiso na wc-u, malo jos setala, alu trudovi bili na minutu, otvorena 8 cm, popeli me na stol, prodisala 10-15 trudova, slijedecih 6 tiskala. Svima zelim tako brz porod. Mjesta strahu nije bilo jer nisam stigla razmisljat o strahu. Vristat nisam imala snage, a radjaona je preko puta moje sobe, bude svega, sva se najezim.

Luki, i meni bila ista dijagnoza dan prije poroda. 

Sretno cure!

Lilica
    12. Lipanj 2014. 16:47

bjap

Jolevk, ja sam mal razmake i p minutu i po 20, navecer su razmaci varirali od 2-8 min. Jako sam se brzo otvarala, sve sam ih prohodala, nisam ni stigla dockati fa traju sat i pol po 5 min. U radjaonu dosla otvorena 6-7 prstiju, naravili ctg, klizmu, vodenjak otiso na wc-u, malo jos setala, alu trudovi bili na minutu, otvorena 8 cm, popeli me na stol, prodisala 10-15 trudova, slijedecih 6 tiskala. Svima zelim tako brz porod. Mjesta strahu nije bilo jer nisam stigla razmisljat o strahu. Vristat nisam imala snage, a radjaona je preko puta moje sobe, bude svega, sva se najezim.

Sretno cure!

prekrasno bjap, fakat si imala srece. zelim nam svima takve porode 

12. Lipanj 2014. 18:18

bjap

Sretno cure!

Bjap doista jedan brzinski i filmski porod.
    Odmah bih potpisala da mi drugi bude takav :-)

Luki, jolevk, cedevita i ne znam tko je jos u iscekivanju, jos jednom, SRETNO!!!!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

jolevk
    12. Lipanj 2014. 19:02

Jooj..ja cu poluditi s ovim bolovima...izdrživi su nikako da uhvati na Jace..stomak tvrd dole me ubijaaaa a kičma isto bolii.ali me neboli toliko jer bol mogu trpiti bar ovu..i nadam se da ce biti Jaci kad krene.

bjap
    12. Lipanj 2014. 20:49

jolevk

Jooj..ja cu poluditi s ovim bolovima…izdrživi su nikako da uhvati na Jace..stomak tvrd dole me ubijaaaa a kičma isto bolii.ali me neboli toliko jer bol mogu trpiti bar ovu..i nadam se da ce biti Jaci kad krene.

Tak je i meni bilo. Meni su bili jaci kad je puko vodenjak. Sretno!

renata6
    12. Lipanj 2014. 19:11

A ženo draga, jadna ti sa ti bolovima, sve mi te je žao!!
    Kako ćeš lijepo jednog dana prepričavat svojoj bebici što si sve prošla!!
    Sretno i da nam se ovih dana pojaviš u RODAMA!

DOCKY
    12. Lipanj 2014. 19:36

cedevita.. jesi 2u1 jošš??

DOCKY

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI