Sretno jolevk!!!!
Kak nisi nist pisala cijelo jutro , ja mislila da se vec druzis sa svojom bebicom!
Sretno jolevk!!!!
Kak nisi nist pisala cijelo jutro , ja mislila da se vec druzis sa svojom bebicom!
Kako nisam..pisala ui vec da imam bolove...
Mmama i ja se nadam do sutra ujutro da ce biti nesta jer ako ne bude pa onda me moj mali stvarno voli zajeb. Ali posto je termin proso nadam se da ce biti skoro nesta
Jolevk, sretno, sretno, sretno!!
Jedva čekam da nam se javiš sa dojmovima!
Krešimir 19.08.2014. <3
Dosla sad s pregleda cerviks skracen I smeksan, dva prsta otvorena. Rekao doktor da bi mi u toku dana trebali pocet trudovi, a ako ne onda u subotu indukcija. Ne mogu docekat :)

14.06.2014. L ♥
Jolevk, ja sam mal razmake i p minutu i po 20, navecer su razmaci varirali od 2-8 min. Jako sam se brzo otvarala, sve sam ih prohodala, nisam ni stigla dockati fa traju sat i pol po 5 min. U radjaonu dosla otvorena 6-7 prstiju, naravili ctg, klizmu, vodenjak otiso na wc-u, malo jos setala, alu trudovi bili na minutu, otvorena 8 cm, popeli me na stol, prodisala 10-15 trudova, slijedecih 6 tiskala. Svima zelim tako brz porod. Mjesta strahu nije bilo jer nisam stigla razmisljat o strahu. Vristat nisam imala snage, a radjaona je preko puta moje sobe, bude svega, sva se najezim.
Luki, i meni bila ista dijagnoza dan prije poroda.
Sretno cure!
Jolevk, ja sam mal razmake i p minutu i po 20, navecer su razmaci varirali od 2-8 min. Jako sam se brzo otvarala, sve sam ih prohodala, nisam ni stigla dockati fa traju sat i pol po 5 min. U radjaonu dosla otvorena 6-7 prstiju, naravili ctg, klizmu, vodenjak otiso na wc-u, malo jos setala, alu trudovi bili na minutu, otvorena 8 cm, popeli me na stol, prodisala 10-15 trudova, slijedecih 6 tiskala. Svima zelim tako brz porod. Mjesta strahu nije bilo jer nisam stigla razmisljat o strahu. Vristat nisam imala snage, a radjaona je preko puta moje sobe, bude svega, sva se najezim.
Sretno cure!
prekrasno bjap, fakat si imala srece. zelim nam svima takve porode
Sretno cure!
Bjap doista jedan brzinski i filmski porod.
Odmah bih potpisala da mi drugi bude takav :-)
Luki, jolevk, cedevita i ne znam tko je jos u iscekivanju, jos jednom, SRETNO!!!!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jooj..ja cu poluditi s ovim bolovima...izdrživi su nikako da uhvati na Jace..stomak tvrd dole me ubijaaaa a kičma isto bolii.ali me neboli toliko jer bol mogu trpiti bar ovu..i nadam se da ce biti Jaci kad krene.
Jooj..ja cu poluditi s ovim bolovima…izdrživi su nikako da uhvati na Jace..stomak tvrd dole me ubijaaaa a kičma isto bolii.ali me neboli toliko jer bol mogu trpiti bar ovu..i nadam se da ce biti Jaci kad krene.
Tak je i meni bilo. Meni su bili jaci kad je puko vodenjak. Sretno!
A ženo draga, jadna ti sa ti bolovima, sve mi te je žao!!
Kako ćeš lijepo jednog dana prepričavat svojoj bebici što si sve prošla!!
Sretno i da nam se ovih dana pojaviš u RODAMA!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji