Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bjap
    06. Lipanj 2014. 14:36

Ja više ne vjerujem da ću uskoro. Tko zna koliko će potrajati ova faza tvrdog i bolnog pupe i osjećaja da se dole sve kida . Ionako nije još termin, mada više ni ne znam koji je.

Jolevk, držim fige da dočekate tatu!

06. Lipanj 2014. 14:39

bjap

Ja više ne vjerujem da ću uskoro. Tko zna koliko će potrajati ova faza tvrdog i bolnog pupe i osjećaja da se dole sve kida . Ionako nije još termin, mada više ni ne znam koji je.

Jolevk, držim fige da dočekate tatu!

Bjap ja kad tebe slusam ko da slusam sebe, prije 15 mjeseci. Nakon vsto su mi mj dana govorili da samo sto nisam, ja vise nisam vjerovala da cu rodit ni kad mi je doktor dok sam lezala na stolu rekao: Ostajete tu i rodit cete danas! :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bjap
    06. Lipanj 2014. 14:52

Baš tako, neka uživa dok je još unutra . Više mi ni do gnježđenja nije, ne znam više šta bih spremala. 

06. Lipanj 2014. 14:54

Hahahaha velis sve vec spremila! I onda ce ti muz napravit festu doma prije nego dodjes iz bolnice i bit ce ko da nisi nis ni radila :-D

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bjap
    06. Lipanj 2014. 14:57

A neka bude.  Jedino se ne mogu boriti protiv prašine i paučine, to da sad obrišem i odem rodit napravit će se za 3 dana opet. No, što se tiče prozora, hladnjaka, pećnice, elemenata iznutra i izvana... sve rješeno :)

06. Lipanj 2014. 15:01

Moj je imao festu drugi dan, ostavio si je dan fore za ciscenje a i moje frendice su mu dosle pomoci (zenska ruka je zenska ruka), tak da me nije docekao kaos. Brijem da bi ga zatukla da sam morala ici odmah cistiti :-)

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

bjap
    06. Lipanj 2014. 15:07

Mogu misliti. Dobro je organizirao te tvoje frendice, ti definitivno nisi bila u stanju za takve stvari.  Ja imam dužnika za to, sestra mog muža je udana za mog brata, a kad je ona rodila ja sam čistila poslije fešte, no nebitno, vjerujem da će mi ona pomoći. I tetka je i ujna istovremeno 

LuKi5
    06. Lipanj 2014. 15:07

Meni je taj cep ispao jos prije 10 dana I nikako da pocne ono pravo, vise ni t od trudova na ctg-u, a dolje se raspadam, ne mogu se maknut, probada I jedva se dizem iz kreveta, a hodanje je prava umjetnost. Nastavim li se otvarat ovom brzinom rodit cu sljedece godine :D

bjap
    06. Lipanj 2014. 15:17

LuKi

Meni je taj cep ispao jos prije 10 dana I nikako da pocne ono pravo, vise ni t od trudova na ctg-u, a dolje se raspadam, ne mogu se maknut, probada I jedva se dizem iz kreveta, a hodanje je prava umjetnost. Nastavim li se otvarat ovom brzinom rodit cu sljedece godine :D

O sirota ti :(((((((( A mene malo probada i ja se već nadam. Ne znam ni sama više koliko vjerovati tom ctg-u (dobro, kod mene ni ne prikazuje uvijek trudove). Negdje sam čitala da ctg nije očitao trudove, a za par sati ženska išla rodit. To sam na nekom forumu ili negdje pročitala.

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI