Cedevita, da tek sam sad skuzila :P ja sam jos 2 u 1, 2 cm otvorena, imam osjecaj da cu se raspast, ne mogu hodat, a okretanje s boka na bok mi je prava umjetnost, donji dio tijela me boli kao neka zivotinjska upala misica, joj ne mogu docekat. Sretno I tebi I svima koje uskoro ocekuju da sto prije I bezbolnije prođe I da grlite svoje bebice :)))
14.06.2014. L ♥
Ajd vas bar pregledaju na kontrolama,mene zadnje 2 kontrole uopce nisu pregledavali,samo urade ctg i to je to hmmm...zadnji put su me gledali negdje 23.5...komaaa..hm...premda se osjecam koliko-toliko o.k,al bila bih mirnija ipak da su me pregledali....
jolevk, ma kako me jučer nije bilo ovdje, dok sam ja sve prošla, na kraju sam vidjela da si me tamo pitala da li sam još uvijek u komadu, a već sam ovdje pisala, pa mi bilo glupo na dvije strane ;)
cedevita, pa gdje to ideš na kontrole?
sad sam googlala malo, koliko vidim da ti cerviks nije skracen i da si za jedan prst otvorena.. ako grijesim neka me netko ispravi. a ovo pr sam nasla samo RP, jesi mozda krivo procitala? ako je RP to je i drugima nepoznanica koliko vidim
ako beba smiri svoje ritanje i ako stomak "otvrdne",a dr.znakova nema,moze li se time naslutiti da ce bebac uskoro??
Sortiraj odgovore
Najstariji