Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    04. Lipanj 2014. 12:54

Cedevita, da tek sam sad skuzila :P ja sam jos 2 u 1, 2 cm otvorena, imam osjecaj da cu se raspast, ne mogu hodat, a okretanje s boka na bok mi je prava umjetnost, donji dio tijela me boli kao neka zivotinjska upala misica, joj ne mogu docekat. Sretno I tebi I svima koje uskoro ocekuju da sto prije I bezbolnije prođe I da grlite svoje bebice :)))

14.06.2014. L ♥

cedevita2
    04. Lipanj 2014. 13:42

Ajd vas bar pregledaju na kontrolama,mene zadnje 2 kontrole uopce nisu pregledavali,samo urade ctg i to je to  hmmm...zadnji put su me gledali negdje 23.5...komaaa..hm...premda se osjecam koliko-toliko o.k,al bila bih mirnija ipak da su me pregledali.... 

Idony
    04. Lipanj 2014. 16:27

jolevk, ma kako me jučer nije bilo ovdje, dok sam ja sve prošla, na kraju sam vidjela da si me tamo pitala da li sam još uvijek u komadu, a već sam ovdje pisala, pa mi bilo glupo na dvije strane ;)

cedevita, pa gdje to ideš na kontrole?

jolevk
    04. Lipanj 2014. 20:00

Daj mi recite sta znaci kratica PR

Lilica
    04. Lipanj 2014. 21:30

sad sam googlala malo, koliko vidim da ti cerviks nije skracen i da si za jedan prst otvorena.. ako grijesim neka me netko ispravi. a ovo pr sam nasla samo RP, jesi mozda krivo procitala? ako je RP to je i drugima nepoznanica koliko vidim 

cedevita2
    04. Lipanj 2014. 21:58

ako beba smiri svoje ritanje i ako stomak "otvrdne",a dr.znakova nema,moze li se time naslutiti da ce bebac uskoro?? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.