ako beba smiri svoje ritanje i ako stomak "otvrdne",a dr.znakova nema,moze li se time naslutiti da ce bebac uskoro??
ako beba smiri svoje ritanje i ako stomak "otvrdne",a dr.znakova nema,moze li se time naslutiti da ce bebac uskoro??
moj je miran dosta..i stomak tvrd skoro stalno..pa evo vec tj dana imam laznjake i nista jos..kaze mi doktorica da bi se mogle cak i vidjeti iduci tjedan na pregledu.. :D
moja grofica isto mirnija u zadnje vrijeme. samo po uputama doktora pazim da bude 10 javljanja kroz dan. osjećam jača stezanja, bolove slične menstraulnim samo su bolniji i ponekad me probode kod pubične kosti.
nisam baš sigurna da će se grofica uskoro odlučit da izađe van bez obzira na termin koji je u nedjelju, moguće je da opet u utorak budem na pregledu
heheheh, ja u utorak, jolevk u srijedu, pa onda možemo obje u četvrtak put vinogradske
moja grofica isto mirnija u zadnje vrijeme. samo po uputama doktora pazim da bude 10 javljanja kroz dan. osjećam jača stezanja, bolove slične menstraulnim samo su bolniji i ponekad me probode kod pubične kosti.
nisam baš sigurna da će se grofica uskoro odlučit da izađe vanbez obzira na termin koji je u nedjelju, moguće je da opet u utorak budem na pregledu
heheheh, ja u utorak, jolevk u srijedu, pa onda možemo obje u četvrtak put vinogradske
moje babe vange su mi rekle da ja necu docekati subotu.. =) :D nemoj u cetvrtak..utakmica je..ko ce nas poradati..hahaha moj mali se smirio...kad osjetim da se nejavlja duze od sat vremena..popijem hladne vode ili zlicu sladoleda.. ali posto mu je nogica stalno nategnuta na stomaku..onda mu malkoc stisnem da se pomakne...
sta,minimum 10 javljanja bi trebalo biti?? moj bebac je aktivniji po noci,a po danu ne bas..
Prošli tjedan, a i ovaj, kad sam bila u TA doktor mi je napomenuo da tijekom dana u periodu od 12 sati (ovisno kad se budim ujutro) do kraja dana moram izbrojat barem 10 udaraca, ako ne izbrojim da dođem u bolnicu i jednostavno kažem da nisam toliko uspjela izbrojat. Nebitno je koliko ih bude, ali min 10 mora.
Čak mi na oba nalaza pod zaključak piše: Mjeriti pokrete ploda. DOBILA UPUTE!!!
Točno tako. Ovo velikim slovima sa 3 ! na kraju.
Uz to je naglasio i krvarenje poslije pregleda (sukrvica ok, ako krene mlaz, nije ok i isto tako moram doći)
ajoj... zaboravila sam na utakmicu... ma možemo tokom dana, utakmica je tek navečer, jedino ako nemaš želju gledat ;)
hehehe, hladna voda, sladoled, nogica... čini se da sve imamo neke metode - ja poglasnim muziku :)
zaboravila sam na utakmicu… ma možemo tokom dana, utakmica je tek navečer, jedino ako nemaš želju gledat ;)
hehehe, hladna voda, sladoled, nogica… čini se da sve imamo neke metode - ja poglasnim muziku :)
Moj na sokacko lupa :-) da i meni su rekli na hitnom prinemu da prati. Pokrete ali ja ga svakako ako se neokrece i nelupa zadirkuje. Danas je imao 155otkucaja i to mi je rekla da je uredu
Cure nemogu vas sve popratiti, ali želim vam svima koje ste u iščekivanju bebica sretan ,brz i bezbolan što je više moguće porod ;-)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji