Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Idony
    04. Lipanj 2014. 22:17

moja grofica isto mirnija u zadnje vrijeme. samo po uputama doktora pazim da bude 10 javljanja kroz dan. osjećam jača stezanja, bolove slične menstraulnim samo su bolniji i ponekad me probode kod pubične kosti. 
    nisam baš sigurna da će se grofica uskoro odlučit da izađe van  bez obzira na termin koji je u nedjelju, moguće je da opet u utorak budem na pregledu 
    heheheh, ja u utorak, jolevk u srijedu, pa onda možemo obje u četvrtak put vinogradske 

cedevita2
    04. Lipanj 2014. 22:24

sta,minimum 10 javljanja bi trebalo biti??  moj bebac je aktivniji po noci,a po danu ne bas..

Idony
    04. Lipanj 2014. 22:32

Prošli tjedan, a i ovaj, kad sam bila u TA doktor mi je napomenuo da tijekom dana u periodu od 12 sati (ovisno kad se budim ujutro) do kraja dana moram izbrojat barem 10 udaraca, ako ne izbrojim da dođem u bolnicu i jednostavno kažem da nisam toliko uspjela izbrojat. Nebitno je koliko ih bude, ali min 10 mora.
    Čak mi na oba nalaza pod zaključak piše: Mjeriti pokrete ploda. DOBILA UPUTE!!!
    Točno tako. Ovo velikim slovima sa 3 ! na kraju.
    Uz to je naglasio i krvarenje poslije pregleda (sukrvica ok, ako krene mlaz, nije ok i isto tako moram doći)

Idony
    04. Lipanj 2014. 22:34

ajoj... zaboravila sam na utakmicu... ma možemo tokom dana, utakmica je tek navečer, jedino ako nemaš želju gledat ;)
    hehehe, hladna voda, sladoled, nogica... čini se da sve imamo neke metode - ja poglasnim muziku :)

Lilly6
    05. Lipanj 2014. 10:36

Cure nemogu vas sve popratiti, ali želim vam svima koje ste u iščekivanju bebica sretan ,brz i bezbolan što je više moguće porod ;-)

Tina0208
    05. Lipanj 2014. 10:38

pridruzujem se Lilly-nim zeljama...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.