Panika prije poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    05. Lipanj 2014. 10:42

i ja 

Lilly6
    05. Lipanj 2014. 10:54

Nije me bilo samo tjedan dana a cure su neke već rodile , neke čekaju svaki dan a mene kao da nije bilo mjesec dana nemogu sve pohvatati, ali imat ćemo puno bebica na forumu baš super :-)
    Mame uživajte u bebicama

MarijaŠ
    05. Lipanj 2014. 11:08

Ni ja više ne mogu pratiti sve koje ubrzo čeka odlazak u rađaonu i porod... Zato svima želim da sve dobro prođe i nađu se sa svojim prinovama u toplom zagrljaju! 

Krešimir 19.08.2014. <3

cedevita2
    05. Lipanj 2014. 12:27

Sutra je nas dan " D"  imamo i zakazano kod dokt.pa cemo vidjet sta ce reci  iako nemam nikakvih zasad naznaka da bi moglo biti uskoro..  i ja zelim svima koji ce put bolnice uskoro,sve najbolje,brz i sto bezbolniji porod i da sretno dočekaju svoje anđelčiće ..! 

cedevita2
    05. Lipanj 2014. 16:15

Tko zna sto ce mi reci! Hvala curke [: 02a:] [: 07a:]

Tina0208
    05. Lipanj 2014. 19:18

cedevita sretnoooo.....

Laura 21.08.2014 :-*

cedevita2
    05. Lipanj 2014. 19:36

Hvala Tina0208 i tebi Docky .. !   budem, javim vam se ... bebac je, hihi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.