Osvojite Ergobaby nosiljku za dijete!

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marina1gr
    29. Siječanj 2014. 14:27

Bilo bi super da osvojimo klokanicu 

Suzy1810
    29. Siječanj 2014. 14:27

Bilo bi lijepo da moju djevojcicu doceka ovakav poklon <3

• terka77
    29. Siječanj 2014. 14:30

kako bi mi dobro dosla za napacenu kraljesnicu ,s obzirom da imam dvoje mališana ...decko od 18mjeseci i curicu od 3 mjeseca...super stvar

• herrmina
    29. Siječanj 2014. 14:31

Dobro bi nam došla za očrkivanog bebača!

• malamimi19
    29. Siječanj 2014. 14:32

Tata bi bio odusevljen jer nestrpljivo ocekuje nositi sina u nosiljci! :)  
    A i mama također!  ;)

• tanja.28
    29. Siječanj 2014. 14:36

bilo bi mi drago da dobijem nosiljku, jer očekujem još jednu bebicu.

nino
    29. Siječanj 2014. 14:36

Ergobaby nosiljka bi bila spas za moje ruke i ledja i jako bi usrecila mog bebaća jer bi uvjek bio uz svoju mamu i tatu 

veronika
    29. Siječanj 2014. 14:39

ja imam 5mj.i bas bi htjela da me mama i tata nose u klokanici da sve vidim jer sam znatizeljna a u kolicima mi je vec malo dosadno ♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡♡♥♥♥♥♥

doona
    29. Siječanj 2014. 14:45

I ja bi nosiljku, ruke mi otkazuju polako! 

malenab1
    29. Siječanj 2014. 14:48

kad smo dobili prvu princezu mislila sam da mi to nije potrebno al sada kako čekamo drugu bebu,nikako neću dopustiti da je ne nabavim..a sad ako je dobijemo kao polon,nitko sretniji od mame :)..a boja je savršena :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.