Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    28. Veljača 2015. 21:31

Kimito :((( drž se draga...i što brži oporavak želim... bar si s njom  
    što se cijepljenja protiv krpeljnog meningoencefalitisa tiče...baš sam išla potažit na webu više o tome...cijepi se s godinom dana i to 3 puta.. i košta 315kn... i ne znam...dragi i ja baš pričamo o tome..i kak živimo na selu mislim da cemo ju cijepit...jer tu kod nas ih ima masa...pred 2 godine sam ih ja imala 5 komada...dragi prošle 15 našao na sebi ukupno tak da me frka tih malih živina....a kad se sjetim stršljena isto mi je muka...kod nas ih zna bit baš puno...a ne znam jel postoji kakav protuotrov za njih da imam doma...zlu ne trebalo

Pilici
    01. Ožujak 2015. 02:01

Kimito draga moja držite se, zelim sto brzi oporavak a tebi da budeš jaka sad uz nju 

zebrica

kimito
    01. Ožujak 2015. 03:38

Hvala vam cure

LuKi5
    01. Ožujak 2015. 04:59

Kimito, drzite se

14.06.2014. L ♥

koala123
    01. Ožujak 2015. 06:48

Kimito zelim vam da sto prije izadjete iz bolnice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.