Renata držite se i ti i curka! To je grdo ali bar najčešće brzo prođe! Mene je uhvatila negdje na polovici trudnoće, mislila sam da ću umrijeti i još me bilo užasno strah za bebicu. Ali je prošlo za dan i pol. Ne mogu ni zamisliti kako se malena s tim nosi!
Mene muka hvata pri pomisli da će Hana ikad biti bubana, a svjesna sam da nas to kad tad čeka!
jel netko možda slikao bebu za dokumente?mi bi joj trebali napraviti osobnu da može preko granice
i ja ću isto to morati.. a sve odgađam dok nije hitno... mi često idemo u bih u šoping i od kad se curka rodila nismo bili... sad planiramo nekad uskoro, al pošto ona nema osobnu budemo to odradili u 2 ture...prvo dragi na par minuta dok sam ja s njom u autu, a onda ja dok je on s njom... dobro je što je sve blizu pa ono, nećemo potrošit više od 10 minuta, al kad dođe lijepo vrijeme volila bi i s njom preko da mogu bar čevape pojest hihi
Renata,zelim vam brzo ozdravljenje..ocito su bolestine na vrhuncu,svi smo bolesni..eto,kod nas ide na bolje,osim sto mene sad kasalj gnjavi jako..al nema veze..glavno da je d bolje. Sto se tice setnje mi smo vani cim vise mozemo..malo setnja u kolicima,malo nosanje...dok nije vjetar ili kisa vecinu dana smo vani..
cloudy...zanima me slikanje,ne znam jel zna netko u ZG neki foto gdje baš bebače slikaju
www.mojkvart.hr/Zagreb/Rudes/Proslave-rodendana-djecji-rodendani/igraonica-zagreb/ponude/FOTOGRAFIRANJE-ZA-DOKUMENTE-ZAGREB-33204
Renata kak je curka? Prokleti virusi. I mi smo vani cim vise. Zdravije za nju a i ja malo protegnem noge
Uh...svi nesto bolesni.,,.drzte se svi redom i vasa djecica. Mi smo srecom zdravi jedino je Jakov jos malo smrkav al smo po vani pa se smiruje i to.
Kaj se tice ostavljanja djeteta moj je Jakov s tatom vrlo cesto na nekih 2 sata kada ja idem na trening, u ducan, uspjela sam i nee brzinske pramenove odradit jer mi je izrast bio do poa glave....i uvijek je super...jedino kad se vratim onda je u sat vremena 3 puta na cici danas ce ga moja majka cuvati jer bas idem kod ginica i kod dr. jer mi je desni palac utrnut vec od prije poroda i nikako da se narucim na pretragu...e nebi vjerovali koji glup osjecaj, nemrem nista primiti, zakopcati gumb, stisnuti nesto....uzas!
U subotu jadan opet mora na cuvanje ovaj put kod sveki jer moja mama radi jer curku vodimo na rebro kod otorinca jer je imala 1. put upalu uha prije nove godine i sa se ponovno ponovila bila
Teska srca ga ostavljam...ali ne mogu si pomoci.
Kaj se tice slikanja...to vam svi rade....vi drzite bebicu a fotograf je zumira i uslika...minuta posla.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji