Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilly6
    26. Veljača 2015. 15:19

I meni jučer muž dolazi s posla i govori da ga sve boli,u uredu mu svi bolesni,nitko ne prozračiva ma koma. Sinoć je odma pio teblete,jutros ga je nešto malo držalo,a nadam se da nije ništa ozbiljno,samo da mi se mali ne razboli, zato ga nikud ni ne vodim di je dosta ljudi u nekim zatvorenim prostorijama!
    Renata nadam se da će brzo proći! Stvarno je ova godina grozna što se virusa tiče!

MarijaŠ
    26. Veljača 2015. 17:09

Što se tiče pravljenja osobne za bebu, jel zna tko da li se čeka na izradu kao i za nas odrasle? Pretpostavljam da da, ali kako kod nas to sve ide čudno u državi.. 
    Mi idemo u lipnju u Hercegovinu na svadbu, pa do tad imamo vremena. Mislim da ću sačekati dok K bude malo samostalnije sjedio...

Renata, držim fige da S što prije ozdravi!

Krešimir 19.08.2014. <3

lonny
    26. Veljača 2015. 20:31

Razmišljam već neko na što me podsjeća kad umjesto imena djece pišemo samo prvo slovo. I sad mi je sinulo- na film Man in black! Mali lovci na vanzemaljce

kimito
    27. Veljača 2015. 08:43

Cure, moja mala je sinoć imala i temperaturu i počela je povraćat taj šlajm koji ju muči. Dala sam joj pola čepića prije spavanja i preko noći joj dva puta dala cicu dok je spavala.. Baš mi ju je teško takvu gledat. Nisam mislila da će tako mala već biti bolesna :( Kupila sam jučer inhalator pa sam ju malo inhalirala, svidjelo joj se, skoro je zaspala :) Koliko često ju smijem inhalirat?

kimito
    27. Veljača 2015. 09:11

Aha, ok.. to si i ja mislim, bolje da šlajm ide van, brže će proći. kako je S? jel prolazi viroza?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.