Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    28. Veljača 2015. 05:16

Da, to se povlaci po medijima zadnjih par dana..koliko sam skuzila najvise fali cjepiva protiv hripavca, ali fali i ostalih.. koje ste cjepivo trebali dobit?

kimito
    28. Veljača 2015. 05:18

Ja sam ovo 5u1 cjepivo kupila, hexa se zove i kosta 500 kn.. kako je mala nedonosce pedijatrica me pitala da li zelim posto je to cjepivo prociscenije. Tako da planiram isto uzet i sad sa 4. mjeseca, ako ga ima..

cloudy
    28. Veljača 2015. 10:51

Joj ja se nadam da ćemo mi u četvrtak obavit cijepljenje...kolko god mi bila frka obavila bi to da skinem tu brigu...jeste razmišljale o cijepljenju protiv krpeljnog meningoencefalitisa?

Jojo5
    28. Veljača 2015. 17:52

cloudy nije to tako strašno, moj nije ni zaplakao na prvu inekciju tek je na drugu malo zacvilio i odmah se smirio kada sam ga uzela u naručje. Nije ni skužio da ga je cijepila :D
    a dobro pitanje ovo za krpelje, voljela bih u prirodu s njim a baš me je strah krpelja, prošle godine sam sjedila u parku pa je doletio krvopija na mene!
    Jel koja mama cijepila svoje djete protiv toga?

renata6
    28. Veljača 2015. 18:38

Jojo, nisam cijepila, niti ne bi, kad pogledaš ne možeš ih od svega zaštititi a tako male ih nafilati s toliko cjepiva, nije ni to dobro, pripaziti malo kad je njihova najjača sezona, znači u proljeće i jesen, ne direktno stavljati bebicu blizu trave ili kućnih ljubimaca (njih tretirati) i to je to.

kleaiva
    28. Veljača 2015. 20:37

U pon moram zvati pedijatricu da vidim jesu poslali koju dozu s terena gdje imaju koji visak...ma sve mi je to jad i bijeda s tim cjepivima i nasim nesposobnjakovicima da odrade posao oko narudzbi al kaj se moze. 

Nisam bas za neka ta neobavezna cjepiva...ipak bi radije pripazila...kaj ja znam...ja sam vise tip koji ni lijekove ne koristim osim bas dok se mora

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kimito
    28. Veljača 2015. 21:15

Cure, mi u bolnici..proslu noc je imala grozne napadaje kaslja i ujutro smo se uputili na srebrnjak. Ima bronhiolitis, par puta su je inhalirali, vadili krv, ostali u bolnici na promatranju. Ima infuziju u ruci jer je totalno izmucena pa nam je dosta nespretno dojit, ali se borimo.. ja sam na nekom lezaju kraj nje. Grozno mi je, ali bolje da smo tu, za svaki slucaj. U sobi s nama je malena trogodisnjakinja iz nazorove, mogu samo reci uh..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.