Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    27. Veljača 2015. 19:01

Nama odgođeno cijepljenje zbog zaštopanog nosića i šlajma,dobili smo samo neke kapi i čekamo da to prođe  inače je sve odlično,super napredujemo

lonny
    27. Veljača 2015. 19:36

Renata baš mi je drago da je bolje
    Mi smo danas popodne bili na ultrazvuku kukića i sve je super. Počela joj se raditi jezgra a nemamo još ni tri mjeseca. A tolerira se do šest mjeseci da se počne stvarati! Baš sam happy

medsr
    27. Veljača 2015. 19:44

Renata,super kaj vam ide na bolje..i mi smo bez turice vec par dana,dvojike gore se lijepo vide..nadam se da vise necemo morati prolaziti slicni scenarij zbog zuba..lijepo kaj vam bebice napreduju i sad kad je vrijeme tak lijepo koristite za setnje..mi smo danas skoro cijeli dan vani..eto..idemo sad na veceru,kupanac i spavanac..zelim vam svima mirnu noc..pozz

MarijaŠ
    27. Veljača 2015. 21:15

Renata, bas super da je S bolje. Znala sam ja da ce se ona brzo oporaviti... 
    I svim ostalima koji su u virozama zelim sto brzi oporavak...
    A taj majčinski ponos sto spominjete... Uf, bas točno kao droga. Ne pusta cijeli dan.

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    27. Veljača 2015. 21:15

Renata, bas super da je S bolje. Znala sam ja da ce se ona brzo oporaviti... 
    I svim ostalima koji su u virozama zelim sto brzi oporavak...
    A taj majčinski ponos sto spominjete... Uf, bas točno kao droga. Ne pusta cijeli dan.

Krešimir 19.08.2014. <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.