Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    26. Veljača 2015. 09:40

A jooj renata, baš mi je žao! crijevne viroze su najgore, tjesi se da barem ne traju dugo..
    Mi bili jučer kod doktorice, poslušala ju je, sve ok..ima samo virozu, čistit što više nosić, spavanje na boku, čaj od sljezovog korijena i što više nosit ju potrbuške da joj se što manje cijedi u grlo. Ona je totalno nemoćna, ful je mirna i uspavana, muči se s tim kašljom, baš mi ju je žao, a zapravo nije ništa, obična viroza. Držite se.. želim brz oporavak i miran san :)

cloudy
    26. Veljača 2015. 10:24

renata :( držte se i brzo ozdravljenje želim 

Nalah
    26. Veljača 2015. 10:35

renata....drži se mamica,brz oporavak !!!!

Nalah
    26. Veljača 2015. 10:35

renata....drži se mamica,brz oporavak !!!!

Belle2
    26. Veljača 2015. 11:40

Gdje tako mali bebaci pokupe viroze? Da znamo izbjeci moguca mjesta... Jesu dobili od ukucana ili? Jer moj mali ima 7 tj I nedam nikom da nam jos dodje a vani smo bili samo 2-3 puta da se ne prehladi...ili treba bebace vise voditi na zrak?

cloudy
    26. Veljača 2015. 11:57

i moja curka ima 7 tjedana al mi smo vani dosta :) kad god nije kiša.. meni je pedica rekla da ide bar po 20 min, pol sata dnevno van...može i više ak nije baš hladno

kimito
    26. Veljača 2015. 11:58

Bebe trebaju svaki dan ići van, to sigurno pomaže. Ja sam svaki dan s njom vani po dva-tri sata, svima koji su i malo šmrcali sam zabranila da dodju, ali tata nam je donio virozu doma s posla i nosio je masku čim ga je grlo zabolilo i eto, nije pomoglo!

Belle2
    26. Veljača 2015. 12:07

Ok, znaci definitivno moramo vise van;)) pocinjemo od danas:)

cloudy
    26. Veljača 2015. 12:22

da, da :) ak je hladno zabundate se i šetnjica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.