A jooj renata, baš mi je žao! crijevne viroze su najgore, tjesi se da barem ne traju dugo..
Mi bili jučer kod doktorice, poslušala ju je, sve ok..ima samo virozu, čistit što više nosić, spavanje na boku, čaj od sljezovog korijena i što više nosit ju potrbuške da joj se što manje cijedi u grlo. Ona je totalno nemoćna, ful je mirna i uspavana, muči se s tim kašljom, baš mi ju je žao, a zapravo nije ništa, obična viroza. Držite se.. želim brz oporavak i miran san :)
Gdje tako mali bebaci pokupe viroze? Da znamo izbjeci moguca mjesta... Jesu dobili od ukucana ili? Jer moj mali ima 7 tj I nedam nikom da nam jos dodje a vani smo bili samo 2-3 puta da se ne prehladi...ili treba bebace vise voditi na zrak?
i moja curka ima 7 tjedana al mi smo vani dosta :) kad god nije kiša.. meni je pedica rekla da ide bar po 20 min, pol sata dnevno van...može i više ak nije baš hladno
Bebe trebaju svaki dan ići van, to sigurno pomaže. Ja sam svaki dan s njom vani po dva-tri sata, svima koji su i malo šmrcali sam zabranila da dodju, ali tata nam je donio virozu doma s posla i nosio je masku čim ga je grlo zabolilo i eto, nije pomoglo!
Sortiraj odgovore
Najstariji