Cure koji inhalator za bebe imate?sad mi je jos i mali poceo tak jako i suho kasljati da strasno.pa bi ga makar kupila da ga malo inhaliram...malo moje..dok nas nejde,nejde
Cure koji inhalator za bebe imate?sad mi je jos i mali poceo tak jako i suho kasljati da strasno.pa bi ga makar kupila da ga malo inhaliram…malo moje..dok nas nejde,nejde
Medikoel Me 100 Aeorosolni inhalator. kupljen u ljekarni. Ide ti to brzo, stavi cca za početak 2 ml fiziološke dok se ne navikne, imaš gumicu na maski koja mu može sama stajati, ne moraš mu držati, odnosno možeš ga animirati dok to ima. I mali oblik inhalacije kod kašlja pomaže, tako da i par minuta izdrži odlično! Nije ništa ni bolno ni niš, samo udiše paru. Ako protestira stavi i sebi masku ko fol, da vidi da nije ništa strašno. Ako jako kašlje probaj bar dva-tri puta na dan.
I koliko vremenski inhalirate?5-10 min?beby je prilicno zivahan pa ne znam kak budemo to izveli
I koliko vremenski inhalirate?5-10 min?beby je prilicno zivahan pa ne znam kak budemo to izveli
pedica je nama rekla da ga možeš više put na dan po kraće (npr. minuticu) ako mu je teško izdržati. Mi inhaliramo sa Sinomarin Babies, po pola kapsule stavim (2,5 ml) i to mu tak super otvori nosić. Pogledaj temu Začepljen nosić.
Ja isto imam Medikoel me inhalator. 300 kn je kostao i zadovoljna sam. Inhaliram ga po cca 5 min sa 2 ml fizioloske,bas kako i Ranata kaze,a kad mu i nosek curi stavim unutra u i dve kapi Efedrina. Sjedi mi u krilu dok ga inhaliram i zveckam mu zveckicom,ali njemu je ipak draze masku navlacit :)
<3<3<3 Karl <3<3<3
Pozdrav Tia! Dobrodosla!
Cure, muz je imao prosli tjedan virozu, nosio je masku cijelo vrijeme, ali nije pomoglo..mala od jucer ujutro kaslje, cuje se da je puna slajma, nosic joj stalno curi, oci su joj suzne..nos kapam fizioloskom i cistim aspiratorom. Nema temperaruru, jel se za to ide doktoru? Jucer sam nazvala dr. javila se sestra i ja joj to sve kazem i pitam da li da dodjemo ili bolje ne i zenska me oprala da kak ju ja to mogu pitat, da sam ja mama i da bi trebala znati da li dijete trebalo pregledat ili ne! a ja ne znam, nemam pojma..prvo mi je dijete i ne znam za koje stvari se trci doktoru, a za koje ne..
Pozdrav Tia! Dobrodosla!
Cure, muz je imao prosli tjedan virozu, nosio je masku cijelo vrijeme, ali nije pomoglo..mala od jucer ujutro kaslje, cuje se da je puna slajma, nosic joj stalno curi, oci su joj suzne..nos kapam fizioloskom i cistim aspiratorom. Nema temperaruru, jel se za to ide doktoru? Jucer sam nazvala dr. javila se sestra i ja joj to sve kazem i pitam da li da dodjemo ili bolje ne i zenska me oprala da kak ju ja to mogu pitat, da sam ja mama i da bi trebala znati da li dijete trebalo pregledat ili ne! a ja ne znam, nemam pojma..prvo mi je dijete i ne znam za koje stvari se trci doktoru, a za koje ne..
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Pozdrav Tia! Dobrodosla!
Draga nemoj se zamarati ludim zivcanim sestrama. Ako jako smrce bolje odi...moj jakov je smrkav od rodilista, sad ima 2 mjeseca i vec smo 5 puta bili...cim pocnemo setati vani stanje se popravi a cim smo u kuci za 2 dana koma
meni dr. kazem da ga dovedem cim bude smetalo za cicanje da ona pogleda da nije uho ili nesto jos uz to er su jako mali. Srecom mi imamo cekaonicu za zdrave klince odvojenu pa mi kaze uvijek da tamo cekam jer je on beba i vjerojatnost da ce nekog zaraziti je neznatna. Ali ako nemate tako probaj dogovoriti da cekas negdje ispred pa da te pozove unutra kad si na redu.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Pozdrav Tia! Dobrodosla!
Prati ju, ako ti i danas tako kašlje otiđi da ti ju posluša, s obzirom da je vrijeme bronhitisa i velikih viroza koje za čas sjednu na pluća opreza nikad dosta. Znam da su čekaonice pune, ali ako ima virozu ionako je puna virusa. Ako si u mogućnosti otiđi odmah kad počne raditi onako već ju dočekaj a i bebice imaju prednost tako da se ne moraš puno zadržavati.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji