Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    23. Veljača 2015. 21:37

Cure koji inhalator za bebe imate?sad mi je jos i mali poceo tak jako i suho kasljati da strasno.pa bi ga makar kupila da ga malo inhaliram...malo moje..dok nas nejde,nejde

medsr
    23. Veljača 2015. 21:39

I koliko vremenski inhalirate?5-10 min?beby je prilicno zivahan pa ne znam kak budemo to izveli

medsr
    24. Veljača 2015. 13:11

hvala,renata

Boška2
    24. Veljača 2015. 13:26

Ja isto imam Medikoel me inhalator. 300 kn je kostao i zadovoljna sam. Inhaliram ga po cca 5 min sa 2 ml fizioloske,bas kako i Ranata kaze,a kad mu i nosek curi stavim unutra u i dve kapi Efedrina. Sjedi mi u krilu dok ga inhaliram i zveckam mu zveckicom,ali njemu je ipak draze masku navlacit :)

<3<3<3 Karl <3<3<3

Tia-
    25. Veljača 2015. 05:44

Jutro.
    Jos nisam tu pisala, pa svima zelim lijep pozdrav :)

kimito
    25. Veljača 2015. 08:59

Pozdrav Tia! Dobrodosla!
    Cure, muz je imao prosli tjedan virozu, nosio je masku cijelo vrijeme, ali nije pomoglo..mala od jucer ujutro kaslje, cuje se da je puna slajma, nosic joj stalno curi, oci su joj suzne..nos kapam fizioloskom i cistim aspiratorom. Nema temperaruru, jel se za to ide doktoru? Jucer sam nazvala dr. javila se sestra i ja joj to sve kazem i pitam da li da dodjemo ili bolje ne i zenska me oprala da kak ju ja to mogu pitat, da sam ja mama i da bi trebala znati da li dijete trebalo pregledat ili ne! a ja ne znam, nemam pojma..prvo mi je dijete i ne znam za koje stvari se trci doktoru, a za koje ne..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.