Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tia-
    25. Veljača 2015. 21:53

Ja se ne sjecam prvog izlaska točno,  ako računamo u dućan sa mjesec dana, ali ništa dugo. 

Sad preko dana mogu i duže, ali po noći ne. 

Jojo5
    25. Veljača 2015. 23:07

prvi puta sam ostavila bebača sa par tjedana kada smo trebali ići u matični ured i na mup , jedva sam izdržala tih sat vremena bez njega, drugi put sam ga ostavila neki dan s 3 mj jer sam morala otići u poreznu, jedva sam izdržala tih sat vremena, trebala bih ga sada ostaviti idući tjedan na sat vremena jer imam razgovor za posao i ne znam kako ću izdržati tih sat vremena inače da je lijepo vrijeme svugdje s njim bi išla a ovako čekam bolja vremena

cloudy
    26. Veljača 2015. 09:21

ja svoju curku od eto sedam i pol tjedana još nisam ostavila... a mislim da i ne budem tako skoro ... ok moram giniću nekad uskoro, a i do frizera bi se dalo, al to planiram brzinski odradit :) za frizera čekam sunce i lijepo podpodne, da ja odem na frizuru a dragi čeka s kolicima u bircu pokraj i planiram joj naglasit da ima pol sata maksimalno za odradit šišanje :D a giniću planiram uletit i izletit hahah ... prijavu kad smo radili išla je curka s nama... imala je tjedan dana, taj dan sam vadila i konce od carskog i nisam ju imala srca s ikim ostavit..a dragi mi je išao s nama obzirom da je on vozač. - ja sam lijena za takve stvari i nekak se ne usudim vozit ni sebe, a pogotovo ne curku hahaha

renata6
    26. Veljača 2015. 09:27

Curke moje! ja ću zaspati...Noćas nisam oka sklopila..S ima tako jako crijevnu virozu, užas, što ide unutra to ide i van,kaooos. Nadam se da su svi vaši kikaći zdravi i da se ne morate s ovim boleštinama bavit...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.