Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MarijaŠ
    27. Veljača 2015. 09:38

Ah, pa naravno. Drzi se draga, proći ce to vec sutra, sigurna sam! 

Krešimir 19.08.2014. <3

MarijaŠ
    27. Veljača 2015. 09:38

Ah, pa naravno. Drzi se draga, proći ce to vec sutra, sigurna sam! 

Krešimir 19.08.2014. <3

Jojo5
    27. Veljača 2015. 11:12

joj cure kako grozno kada su djeca bolesna! želim im svima brz oporavak a mame da izdrže skupa s njima !

cloudy
    27. Veljača 2015. 12:22

Da...držite se mamice :) a malima što brži oporavak :)

koala123
    27. Veljača 2015. 15:39

renata nadam se da je curka sve bolje joj meni je isto najgore ujutro oko 7 dizanje. po noci mi nije tak problem al sanjam da ju to ujutro nahranim i onda da muz dodje i veli e sad ti ju ja uzimam ti idi spavat. jooj ti snovi.... al dobro sad bar do 7 spava. prije bi u pol 6 vec bila budna

LuKi5
    27. Veljača 2015. 15:43

renata, kako je S? Je li joj sto bolje? 

renata6
    27. Veljača 2015. 18:56

LuKi

renata, kako je S? Je li joj sto bolje? 

Ide, ide na bolje Danas je kurila, dala sam joj lijek, malo si je odspavala...ali ono pitanje nakon spavanca, protrlja oči i kaže, mama a gdje je ručak??? Ma, skočila sam od sreće, kad već može papati, odmah se zna da je bolje! Hvala ti draga!

14.06.2014. L ♥

Jojo5
    27. Veljača 2015. 18:38

Danas sam prvi put otišla sama s bebačom u šetnju . Falilo mi je samopouzdanja i snage da teglim kolica jer nemam lift u zgradi. Dočekala sam lijepo vrijeme i baš mi je to trebalo . Samopozdanje . Nakon svih borbi s dojenjem, vraćanjem snage i koječega konačno je došao period kada istinski uživam u ovim danima majčinstva

mmama2
    27. Veljača 2015. 20:01

Jojo

Danas sam prvi put otišla sama s bebačom u šetnju . Falilo mi je samopouzdanja i snage da teglim kolica jer nemam lift u zgradi. Dočekala sam lijepo vrijeme i baš mi je to trebalo . Samopozdanje . Nakon svih borbi s dojenjem, vraćanjem snage i koječega konačno je došao period kada istinski uživam u ovim danima majčinstva

prekrasno.. meni je taj neki posebni majčinski "ponos" to samopouzdanje kaj samo mama ima kao droga... obožavam taj feeling, odmah je dan bolji kada te opere

url=https://lilypie.com]

kimito
    27. Veljača 2015. 18:45

Super! To je dobro i za njega, a i za tebe! Ja ist moram teglit kolica, ali udjes u stos s vremenom! bas volim ici u setnju s malom..kad vidim da vani nista ne pada ostavljam doma sav nepopeglani ves i prljavo sudje i jurim van! Nekako te setnje bas ispunjavaju :) totalna uzivancija!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI