Ah, pa naravno. Drzi se draga, proći ce to vec sutra, sigurna sam!
Krešimir 19.08.2014. <3
Ah, pa naravno. Drzi se draga, proći ce to vec sutra, sigurna sam!
Krešimir 19.08.2014. <3
joj cure kako grozno kada su djeca bolesna! želim im svima brz oporavak a mame da izdrže skupa s njima !
renata nadam se da je curka sve bolje joj meni je isto najgore ujutro oko 7 dizanje. po noci mi nije tak problem al sanjam da ju to ujutro nahranim i onda da muz dodje i veli e sad ti ju ja uzimam ti idi spavat. jooj
ti snovi.... al dobro sad bar do 7 spava. prije bi u pol 6 vec bila budna
renata, kako je S? Je li joj sto bolje?
renata, kako je S? Je li joj sto bolje?
Ide, ide na bolje Danas je kurila, dala sam joj lijek, malo si je odspavala...ali ono pitanje nakon spavanca, protrlja oči i kaže, mama a gdje je ručak??? Ma, skočila sam od sreće, kad već može papati, odmah se zna da je bolje! Hvala ti draga!

14.06.2014. L ♥
Danas sam prvi put otišla sama s bebačom u šetnju . Falilo mi je samopouzdanja i snage da teglim kolica jer nemam lift u zgradi. Dočekala sam lijepo vrijeme i baš mi je to trebalo . Samopozdanje . Nakon svih borbi s dojenjem, vraćanjem snage i koječega konačno je došao period kada istinski uživam u ovim danima majčinstva
Danas sam prvi put otišla sama s bebačom u šetnju .Falilo mi je samopouzdanja i snage da teglim kolica jer nemam lift u zgradi. Dočekala sam lijepo vrijeme i baš mi je to trebalo . Samopozdanje . Nakon svih borbi s dojenjem, vraćanjem snage i koječega konačno je došao period kada istinski uživam u ovim danima majčinstva
prekrasno.. meni je taj neki posebni majčinski "ponos" to samopouzdanje kaj samo mama ima kao droga... obožavam taj feeling, odmah je dan bolji kada te opere

url=https://lilypie.com]
Super! To je dobro i za njega, a i za tebe! Ja ist moram teglit kolica, ali udjes u stos s vremenom! bas volim ici u setnju s malom..kad vidim da vani nista ne pada ostavljam doma sav nepopeglani ves i prljavo sudje i jurim van! Nekako te setnje bas ispunjavaju :) totalna uzivancija!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji