kimito... ne znam šta da kažem na sestru... meni je moja rekla da zovem za bilo šta da me zanima, ono od dojenja do bilo čega... trebala si ti svojoj objasnit da je ona sestra kod pedijatra i da zato i postoji :/ i moja curka je šmrkava zadnjih dana, isto je kihala par puta i zakašljala al čistimo nos s fiziološkom pa je ok :)
Ej..kimito,bas sam jucer pisala tu jer je i moj ocito pokupio virozu od muza,a i ja sam sad dobila..ako cujes da joj se voza slajm svakak odi da nebi bilo gore..stavi spavat bebu poviseno i forsiraj s tekucinom da lakse kaslja...ja sam se odlucila kupiti inhalator..brze razrijedi slajm,a i za nosic je super..bas kak su mi cure napisale jucer..nadam se da budete brzo ozdravili
Neznam gdje bi ovome bilo mjesto pa cu pitati ovdje;)koliko su vam bebaci bili veliki kad ste ih pustili Tati na cuvanju da mozete barem malo do grada solo, onako u mali shoping ili kratka kavica?
Pozz
Hvala cure, idem kod doktorice da ju pregleda, poslusa..bit cu ja mirnija. A sestra samo nek.me krivo pogleda cut ce me!
Belle, ja sam svoju prvi pit ostavila tati kad sam isla ginekologu na pregled i za par dana sam isla do grada kupit bozicne poklone. Ona je bila tad stara oko mjesec i pol.
Bilo mi je skroz cudno, stalno sam ga zvala jel sve ok..a ona je oba puta spavala, nije ni skuzila da me nema 😊
toliko sam neispavana da kada odspavam 1 sat popodne drži me do sutradan
Cure, pomagajte. Plakala bi se kolko me boli mjehur. Opet imam upalu, poludila budem s tim mjehurom i svime. Kaj smijem uzeti s obzirom da dojim? Uvin h smijem? ili samo brusnicu?
Sortiraj odgovore
Najstariji