Bori...mali ti je stvarno preeeesladak,ma neće mu ništa biti
igorovabebica…drago mi je da se situacija stabilizirala,drži se
ajme cure ja se jutros probudila s bolovima u desnoj cici. tresavica i povracanje. stavljam malenu na cicu sto vise al ne mogu vjerovat.. pipam i kvrzice koje se polako smanjuju kak ona sise. bas se jadno osjecam:/ samo se nadam da nece temp.buknut
Cloudy-koji čaj, koji čaj? Znaš li možda što o kapima za dojilje? Smije li se to uzimati zajedno s čajem? Za što su zapravo te kapi, za laktaciju ili? Stalno to reklamiraju, ali nisam se baš puno informirala...baš ne bih da se kljukam previše, zbog maloga... kako si ti?
Kapi nisam koristila...ni taj kupovni čaj...ja ti pijem.kombinaciju kamilice s mlijekom i medom...znači skuhaš čaj od kamilice al.ne ide voda nego pola šalice mlijeka i pola vode i u to dodaš žlicu meda...pije se prije svakog podoja 10ak min...meni je to pedica rekla i fakat stvara mlijeko...bar meni..ja sam jedno vrijeme pila prije svalpg podoja,sad ga pijem jedno 3-4 puta dnevno jer sam imala.po noći mliječnu poplavu ako sam ga pila prije svakog podoja ja sam ti ok...ùzivam s curkom dok dragi radi i tako :) kak si ti?vidim da si bolje...riješila probleme sa svekrvom?
Sortiraj odgovore
Najstariji