Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    22. Veljača 2015. 17:55

Bori...mali ti je stvarno preeeesladak,ma neće mu ništa biti

igorovabebica…drago mi je da se situacija stabilizirala,drži se

Igorovabebica
    22. Veljača 2015. 21:38

Nalah-mila, hvala ti! 

koala123
    23. Veljača 2015. 10:19

ajme cure ja se jutros probudila s bolovima u desnoj cici. tresavica i povracanje. stavljam malenu na cicu sto vise al ne mogu vjerovat.. pipam i kvrzice koje se polako smanjuju kak ona sise. bas se jadno osjecam:/ samo se nadam da nece temp.buknut

Igorovabebica
    23. Veljača 2015. 12:17

Cloudy-koji čaj, koji čaj? Znaš li možda što o kapima za dojilje? Smije li se to uzimati zajedno s čajem? Za što su zapravo te kapi, za laktaciju ili? Stalno to reklamiraju, ali nisam se baš puno informirala...baš ne bih da se kljukam previše, zbog maloga... kako si ti?

cloudy
    23. Veljača 2015. 12:34

Kapi nisam koristila...ni taj kupovni čaj...ja ti pijem.kombinaciju kamilice s mlijekom i medom...znači skuhaš čaj od kamilice al.ne ide voda nego pola šalice mlijeka i pola vode i u to dodaš žlicu meda...pije se prije svakog podoja 10ak min...meni je to pedica rekla i fakat stvara mlijeko...bar meni..ja sam jedno vrijeme pila prije svalpg podoja,sad ga pijem jedno 3-4 puta dnevno jer sam imala.po noći mliječnu poplavu ako sam ga pila prije svakog podoja  ja sam ti ok...ùzivam s curkom dok dragi radi i tako :) kak si ti?vidim da si bolje...riješila probleme sa svekrvom?

Bori
    23. Veljača 2015. 17:54

Igorovabebica i Nalah...hvala, hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.