Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bori
    22. Veljača 2015. 10:02

Ok, ne znam gdje bih pa ću vas sve skupa ovdje pitati...Ja sam prije trudnoće nosila gelirane nokte, ne preduge i ne špic ili oštre. Sad bih htjela opet, al me strah jer je bebeač u fazi trbanja svega u usta pa tako zna strpati i moje ruke. Nastojim to max izbjegavati, ali me meli vragolan uvije iznenadi. E sad zanima me može li to smetati bebaču i je li koja od vas imala sličnih problema/iskustava?

kleaiva
    22. Veljača 2015. 13:14

Bori

Ok, ne znam gdje bih pa ću vas sve skupa ovdje pitati…Ja sam prije trudnoće nosila gelirane nokte, ne preduge i ne špic ili oštre. Sad bih htjela opet, al me strah jer je bebeač u fazi trbanja svega u usta pa tako zna strpati i moje ruke. Nastojim to max izbjegavati, ali me meli vragolan uvije iznenadi. E sad zanima me može li to smetati bebaču i je li koja od vas imala sličnih problema/iskustava?

Ja mislim da mu nece smetati, pa nisu to kemikalije koje se gule kao obicni lak.  cak stovise, ja ih ne nosim al uvijek su mi koma, odrezem oa su grubi  pa puknu pa sam ga masu puta ogrebla slucajno, tak da mislim da su gelirani malo prakticniji...

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Igorovabebica
    22. Veljača 2015. 10:29

Bori- koliko maleni ima mjeseci? Moj Mihael za za par dana puni tri mjeseca i sada u zadnje vrijeme (jedno dva tjedna) stavlja rukice u usta. Ako mu skinem bodi da ga presvučem, on ga odmah stavi u usta, sve što mu je nadohvat ruke, a i puno slini. Znači li to pojačano slinjenje da bi mogli rasti zubići? Čula sam da neka djeca dobiju sa 4 mjeseca (ja sam dobila s pet)... a i meni je maleni na cici stalno, sada sam počela piti čaj za laktaciju, malo se dovela u red i sabrala, maloga na sisu u miran prostor, odvojena od svih i zaista se situacija malo popravlja s mlijekom. Može li se mlijeko u potpunosti vratiti i količinski biti kao prije? Evo ja guram i dalje s njim na sisi i osjetim da imam ma,o više mlijeka, a pijem čaj iz Dm-a, savjetovao mi pedijatar.Držim fige da je tako! :)
    Bori-mali je presladak na fotki! 

cloudy
    23. Veljača 2015. 09:45

Igorovabebica

Bori- koliko maleni ima mjeseci? Moj Mihael za za par dana puni tri mjeseca i sada u zadnje vrijeme (jedno dva tjedna) stavlja rukice u usta. Ako mu skinem bodi da ga presvučem, on ga odmah stavi u usta, sve što mu je nadohvat ruke, a i puno slini. Znači li to pojačano slinjenje da bi mogli rasti zubići? Čula sam da neka djeca dobiju sa 4 mjeseca (ja sam dobila s pet)… a i meni je maleni na cici stalno, sada sam počela piti čaj za laktaciju, malo se dovela u red i sabrala, maloga na sisu u miran prostor, odvojena od svih i zaista se situacija malo popravlja s mlijekom. Može li se mlijeko u potpunosti vratiti i količinski biti kao prije? Evo ja guram i dalje s njim na sisi i osjetim da imam ma,o više mlijeka, a pijem čaj iz Dm-a, savjetovao mi pedijatar.Držim fige da je tako! :)

Ja kolko znam može ti se mlijeko vratit :) baš mi je drago da si se smirila i da opet dojiš :)  ja bi ti preporučila i ovaj čaj sta ja pijem isto mlijeko stvara super :)  a što se slinjrnja i trapanja rukica u usta tiče mojoj L je to fora zadnjih dana...al danas joj je 7 tjedana...jel nije to rano za zubiće?

Bori
    23. Veljača 2015. 17:55

Igorovabebica

Bori- koliko maleni ima mjeseci? Moj Mihael za za par dana puni tri mjeseca i sada u zadnje vrijeme (jedno dva tjedna) stavlja rukice u usta. Ako mu skinem bodi da ga presvučem, on ga odmah stavi u usta, sve što mu je nadohvat ruke, a i puno slini. Znači li to pojačano slinjenje da bi mogli rasti zubići? Čula sam da neka djeca dobiju sa 4 mjeseca (ja sam dobila s pet)… a i meni je maleni na cici stalno, sada sam počela piti čaj za laktaciju, malo se dovela u red i sabrala, maloga na sisu u miran prostor, odvojena od svih i zaista se situacija malo popravlja s mlijekom. Može li se mlijeko u potpunosti vratiti i količinski biti kao prije? Evo ja guram i dalje s njim na sisi i osjetim da imam ma,o više mlijeka, a pijem čaj iz Dm-a, savjetovao mi pedijatar.Držim fige da je tako! :)

Maleni ima u četvrtak 3 mjeseca..hvala , hvala.

krafnica
    22. Veljača 2015. 15:01

I ja mislim da su gelirani bolji nego lakirani. Imaju tupe rubove i ne ljuste se...
    ja nikad u zivotu nisam grizla nokte al kad sam imala gelirane prsti su mi stalno bili u zubima. Voljela bi ih opet gelirat al mislim da cu malo pricekat s tim. Nokti su mi se jedva oporavili..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI