Ok, ne znam gdje bih pa ću vas sve skupa ovdje pitati...Ja sam prije trudnoće nosila gelirane nokte, ne preduge i ne špic ili oštre. Sad bih htjela opet, al me strah jer je bebeač u fazi trbanja svega u usta pa tako zna strpati i moje ruke. Nastojim to max izbjegavati, ali me meli vragolan uvije iznenadi. E sad zanima me može li to smetati bebaču i je li koja od vas imala sličnih problema/iskustava?
Bori- koliko maleni ima mjeseci? Moj Mihael za za par dana puni tri mjeseca i sada u zadnje vrijeme (jedno dva tjedna) stavlja rukice u usta. Ako mu skinem bodi da ga presvučem, on ga odmah stavi u usta, sve što mu je nadohvat ruke, a i puno slini. Znači li to pojačano slinjenje da bi mogli rasti zubići? Čula sam da neka djeca dobiju sa 4 mjeseca (ja sam dobila s pet)... a i meni je maleni na cici stalno, sada sam počela piti čaj za laktaciju, malo se dovela u red i sabrala, maloga na sisu u miran prostor, odvojena od svih i zaista se situacija malo popravlja s mlijekom. Može li se mlijeko u potpunosti vratiti i količinski biti kao prije? Evo ja guram i dalje s njim na sisi i osjetim da imam ma,o više mlijeka, a pijem čaj iz Dm-a, savjetovao mi pedijatar.Držim fige da je tako! :)
Bori-mali je presladak na fotki!
I ja mislim da su gelirani bolji nego lakirani. Imaju tupe rubove i ne ljuste se...
ja nikad u zivotu nisam grizla nokte al kad sam imala gelirane prsti su mi stalno bili u zubima. Voljela bi ih opet gelirat al mislim da cu malo pricekat s tim. Nokti su mi se jedva oporavili..
Sortiraj odgovore
Najstariji