Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    21. Veljača 2015. 14:13

Blago tebi :) moja otima čak i kad je meni u rukama

medsr
    21. Veljača 2015. 14:43

Cure,mi natrag u temperaturi.isli smo kod doktorice,pregledala ga i nema nist..vjerojatno zubi ili neki virus..vidjet cemo..nego,veli dr. morat ces ga pomalo odviknut od dojke,vidi se da je jako vezan za tebe,on sad gleda tebe kao izvor hrane...mali ima 7,5 mjeseci..spava samnom,uspavljuje se iskljucivo na dojci,dajem mu za sad 2 rijetko 3 obroka dnevno..al on kad se i najede za cas oce cicu..ne zbog gladi nego valjda zbog mazenja,blizine...trudim se ne opterecivati se kakav ce biti povratak na posao(tek u 7 mj),ali mi sad odvikavanje izgleda prakticki nemoguce..nema dudu,nece flasicu,tekucinu uzima na zlicu..mislim,beba je i normalno da ima potrebu sisati...toliko sam se trudila da doji pa mi je sad nekak prebrzo za odvikavanje,a taman da i krenem,on bi sigurno prije bio gladan nego popio nesto iz flasice..zbunjena sam..

LuKi5
    21. Veljača 2015. 16:06

Je li zna netko neki prirodni caj, kombinaciju, bilo sto, za bronhitis? Vec mi je puna kapa antibiotika, a svaka prehlada I viroza mi zavrse s bronhitisom...

14.06.2014. L ♥

MarijaŠ
    21. Veljača 2015. 18:26

Držite se, virusi haraju kao blesavi... Kod nas u mjestu su krenule i vodene kozice među djecicom, kako sam čula...

Mi smo se nauzivali sunca ovih dana, svi me mišići bole od silnih šetnji. Bas mi je to falilo i treblo... Jedva čekam da nam se sunce vrati za stalno, budući da opet neke promjene prognoziraju...

Krešimir 19.08.2014. <3

medsr
    21. Veljača 2015. 18:35

Luki,definitivno inhalator..ja skoro sa svakim kasljem od djetinstva dobim bronhitis..jedino sto pomaze je inhalacija..doduse ja to rijesim s obicnom posudom,kamilicom i rucnikom preko glave..a za bebicu je inhalator stvarno super.probaj.toplo se nadam da ce pomoci..jedno vrijeme je isao na doznaku,ali je na zalost nas hzzo to ukinuo..znam da mi je jedna mama nedavno rekla da ga platila  oko 500 kn.pogledaj na njuskalu,mozda nades nesto jeftinije..sto se tice mog dojenja i bebija,stvarno ne znam.ne znam dal idemo dobrim smjerom..ja kad sam odlucila dojiti to je bilo to.dobi cicu kad oce,polako idemo s dohranom i nisam do danas ni u primisli imala odvikavanje..jednostavno sam mislila,dok nece htjeti bude prestao dojiti i to je to..a sad sam u brizi..naravno da sad kad ga muce zubici i nervozan je do stropa necu ja jos i sisu ukidati..to bi bio vrhunac bedastoce..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.