Nana dobro nam došla :)
a što se mlijeka tiče...of nas 5 na grupi potpore dojenju samo ja dojim a ostale su bez mlijeka...nekak mislim da im se nije svima stres dogodio...al da se razumijemo...nisam protiv ad jer sam ga i ja jedno vrijeme davala..al da je dojenje naj to je :) moj dragi nije dojena beba jer je mojoj sveki tata umro 10 dana nakon što se moj dragi rodio i noje dojila i on sad ima užasne probleme s probavom,crijevima,hemićima i to je vrlo vjetojatno od toga što nije dojen ni poštenih tjedan dana...
Nana dobro nam došla :)
a što se mlijeka tiče…of nas 5 na grupi potpore dojenju samo ja dojim a ostale su bez mlijeka…nekak mislim da im se nije svima stres dogodio…al da se razumijemo…nisam protiv ad jer sam ga i ja jedno vrijeme davala..al da je dojenje naj to je :) moj dragi nije dojena beba jer je mojoj sveki tata umro 10 dana nakon što se moj dragi rodio i noje dojila i on sad ima užasne probleme s probavom,crijevima,hemićimai to je vrlo vjetojatno od toga što nije dojen ni poštenih tjedan dana…
Cloudy, sve i svašta ćeš se naslušati. Vatu u uši kako bi se reklo i piči po svome. Ja sam doživjela veliki ali zaista veliki stres s bebom od dva mjeseca i bolničko liječenje i viku i dramu doktora i smrt mame u to vrijeme i dojila sam i dalje. Naravno nije svatko isti i ne podnosimo svi isto tegobe ali jedno je ako se beba doji mlijeko ne nestaje i točka.
http://www.breastfeedingbasics.com/articles/when-breastfeeding-doesnt-work-out
Postotak je izrazito malen. I u pitanju su zdravstveni problemi koji utjecu na samu laktaciju, RODA, je bas koliko sam vidila pokrenula akciju zastite dojenja za grad Zagreb, UNICEF akcija. :)

14.06.2014. L ♥
Nana dobrodosla:) sretno s cetvrtom bebicom. Znaci mi neispavane mame se mozemo tjesit da treba samo izdrzat do puberteta. Ma za cas ce to
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji