Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    18. Veljača 2015. 13:42

OtiŠla poruka prebrzi...
    iriotarije...ko da ćemo mi zbog promijenit mišljenje...
    nego...mi se danas vagale kod pedice 4500 grama :)  500 više u dva tjedna 

koala123
    18. Veljača 2015. 16:59

Joj i moja ne voli te preglede. Nekak izgura kadicu i mjerenje al onda krece sou. Cim ju pedijatrica dirne odmah u plac. Cjepljenje da i ne spominjem. Urla tak da ju nemrem smirit. Tek kad na ulicu izadjemo prestane grozno mi je to jer bas bolno place. Lilly a jel ju ti stavljas ili sestra na to vaganje? Jer i moja se plakala pa sam zamolila da ju ja stavljam a sestra da samo ocita kolko je teska. I cijelo vrijeme stojim kraj nje i pricam joj nekaj

cloudy
    18. Veljača 2015. 21:08

Baš sam sretna bila kad sam vidjela da super dobiva  na kilaži :) i to uz dojenje i samo dojenje...imam feeling da mi se mlijeko poboljšalo i kvalitetom i količinom od kad pijem kamilicu s mlijekom i medom :) a danas smo bili i na grupi za potporu dojenju i curka je jedina dojena beba...još kad je tamo tražila klopu bila sam baš ponosna :) a imali smo i baby handling i bany fitnes i baš mi je to super bilo :) plus smo se poslije prošetale s kolicima i tako...jedan od super dana :)

cloudy
    18. Veljača 2015. 21:18

:) baš sam si ponosna što nisam odustala od dojenja...i to prvenstveno zbog tebe i renate  hvala curke :)
    a veli mi sveki jučer da kad maloj treba vodu dat i ja na to pa ne treba dok god dojim i na to ona ksko ako ćeš dojit recimo još mjsec dana pa kak će bit bez vode, a ja ko iz topa...pa kakvih mjesec dana još minimalno 5,6 planiram dojit... :) a svi koji nam dođu pitaju jel još uvijek imaš mlijeka i kad kažem da se čude...a meni čudno što je njima čudno da imam mlijeka nakon 6 tjedana od poroda-pa kad ću ga imat ako ne.sad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.