OtiŠla poruka prebrzi...
iriotarije...ko da ćemo mi zbog promijenit mišljenje...
nego...mi se danas vagale kod pedice 4500 grama :) 500 više u dva tjedna
OtiŠla poruka prebrzi…
iriotarije…ko da ćemo mi zbog promijenit mišljenje…
nego…mi se danas vagale kod pedice 4500 grama :) 500 više u dva tjedna
Bravooo
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
OtiŠla poruka prebrzi…
odlično !!!
ja i malena bile s frendicom i njenom bebom u šetnji i dm-u i skužimo da je Hippov mama čaj koji ona pije 15 kn jeftiniji od naše apoteke,tamo je 45!!! Pa to je stvarno strašno Lopovi!
OtiŠla poruka prebrzi…
Super!
Joj i moja ne voli te preglede. Nekak izgura kadicu i mjerenje al onda krece sou. Cim ju pedijatrica dirne odmah u plac. Cjepljenje da i ne spominjem. Urla tak da ju nemrem smirit. Tek kad na ulicu izadjemo prestane grozno mi je to jer bas bolno place. Lilly a jel ju ti stavljas ili sestra na to vaganje? Jer i moja se plakala pa sam zamolila da ju ja stavljam a sestra da samo ocita kolko je teska. I cijelo vrijeme stojim kraj nje i pricam joj nekaj
Joj i moja ne voli te preglede. Nekak izgura kadicu i mjerenje al onda krece sou. Cim ju pedijatrica dirne odmah u plac. Cjepljenje da i ne spominjem. Urla tak da ju nemrem smirit. Tek kad na ulicu izadjemo prestanegrozno mi je to jer bas bolno place. Lilly a jel ju ti stavljas ili sestra na to vaganje? Jer i moja se plakala pa sam zamolila da ju ja stavljam a sestra da samo ocita kolko je teska. I cijelo vrijeme stojim kraj nje i pricam joj nekaj
Stavlja ga sestra,vidiš morat ću tako probati sljedeći pregled! Al mislim da će biti isto jer očito mu od zadnjeg lupanja u glavu nikako ne paše ;-) Al to nam je još jedan pregled i onda ide sa godinu dana,pa eto možda bude situacija bolja.Jer kad je bio manji je sasvim ok sve te preglede prihvaćao!
Baš sam sretna bila kad sam vidjela da super dobiva na kilaži :) i to uz dojenje i samo dojenje...imam feeling da mi se mlijeko poboljšalo i kvalitetom i količinom od kad pijem kamilicu s mlijekom i medom :) a danas smo bili i na grupi za potporu dojenju i curka je jedina dojena beba...još kad je tamo tražila klopu bila sam baš ponosna :) a imali smo i baby handling i bany fitnes i baš mi je to super bilo :) plus smo se poslije prošetale s kolicima i tako...jedan od super dana :)
Baš sam sretna bila kad sam vidjela da super dobiva na kilaži :) i to uz dojenje i samo dojenje…imam feeling da mi se mlijeko poboljšalo i kvalitetom i količinom od kad pijem kamilicu s mlijekom i medom :) a danas smo bili i na grupi za potporu dojenju i curka je jedina dojena beba…još kad je tamo tražila klopu bila sam baš ponosna :) a imali smo i baby handling i bany fitnes i baš mi je to super bilo :) plus smo se poslije prošetale s kolicima i tako…jedan od super dana :)
bravo, bravo!!!

url=https://lilypie.com]
:) baš sam si ponosna što nisam odustala od dojenja...i to prvenstveno zbog tebe i renate hvala curke :)
a veli mi sveki jučer da kad maloj treba vodu dat i ja na to pa ne treba dok god dojim i na to ona ksko ako ćeš dojit recimo još mjsec dana pa kak će bit bez vode, a ja ko iz topa...pa kakvih mjesec dana još minimalno 5,6 planiram dojit... :) a svi koji nam dođu pitaju jel još uvijek imaš mlijeka i kad kažem da se čude...a meni čudno što je njima čudno da imam mlijeka nakon 6 tjedana od poroda-pa kad ću ga imat ako ne.sad
:) baš sam si ponosna što nisam odustala od dojenja…i to prvenstveno zbog tebe i renatehvala curke :)
a veli mi sveki jučer da kad maloj treba vodu dat i ja na to pa ne treba dok god dojim i na to ona ksko ako ćeš dojit recimo još mjsec dana pa kak će bit bez vode, a ja ko iz topa…pa kakvih mjesec dana još minimalno 5,6 planiram dojit… :) a svi koji nam dođu pitaju jel još uvijek imaš mlijeka i kad kažem da se čude…a meni čudno što je njima čudno da imam mlijeka nakon 6 tjedana od poroda-pa kad ću ga imat ako ne.sad
ne daj se, ljudi uglavnom nemaju pojma oko dojenja, onak misle da je to prvih par dana do mjesec i onda da je to to.. jako mi je drago zbog tebe jer znam da si se pripremala puno još i u trudnoći i da želiš dojit..

url=https://lilypie.com]
:) baš sam si ponosna što nisam odustala od dojenja…i to prvenstveno zbog tebe i renatehvala curke :)
a veli mi sveki jučer da kad maloj treba vodu dat i ja na to pa ne treba dok god dojim i na to ona ksko ako ćeš dojit recimo još mjsec dana pa kak će bit bez vode, a ja ko iz topa…pa kakvih mjesec dana još minimalno 5,6 planiram dojit… :) a svi koji nam dođu pitaju jel još uvijek imaš mlijeka i kad kažem da se čude…a meni čudno što je njima čudno da imam mlijeka nakon 6 tjedana od poroda-pa kad ću ga imat ako ne.sad
Evo još jedan od načina da shvatiš da baš to nisu prazne riječi i da ne trabunjamo u prazno. Izuzetno mi je drago zbog tebe jer na sebi svojstven način ušla si u svijet dojenja i nisi odustala! Imale ste početne probleme, sve se da riješiti, dala si si vremena i sebi i maleckoj i evo sve ide ko po špagi! Bravo!
Što da ti kažem, moj je danas napunio 6 mjeseci i krenula su pitanja kad ću ga odviknuti od dojenja... Kao, pa puno sam i izdržala. A ja toliko sada uživam u tome, da na svaki njegov "kme" automatski dobije siku.
Samo sebe slušaj draga, ljudi su uglavnom needucirani, a misle da sve o svemu znaju... U se i u svoje kljuse! Baš sam sretna zbog tebe, sjećam se kako sam i ja tako uvijek frcala od ponosa jer nam je dojenje krenulo
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji