Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    18. Veljača 2015. 21:53

I prije sam željela,al od kad je ovo moje čudo samnom želim još i više...predivan feeling :) a što se okoline tiče ne zamaram se previše :) al danas sam ostala u čudu kad sam čula jednu mamu da govori kako ne doji bebicu od nekih 5 mj jer je preko noći ostala bez mlijeka...znam da dođe preko noći al da ode,nekam mislim da nije tako

kleaiva
    18. Veljača 2015. 22:43

cloudy

I prije sam željela,al od kad je ovo moje čudo samnom želim još i više…predivan feeling :) a što se okoline tiče ne zamaram se previše :) al danas sam ostala u čudu kad sam čula jednu mamu da govori kako ne doji bebicu od nekih 5 mj jer je preko noći ostala bez mlijeka…znam da dođe preko noći al da ode,nekam mislim da nije tako

Ma kam bi otislo preko noci...to su gluposti...mjesecima se hormoni pripremaju na dojenje,iisto je tako i kad prestanemo dojiti...mjesecima jos ima mlijeka, a kod nekih i godinama, dojila sam curku god dana kad je sama okrenula glavu i vise nije htjela, mlijeko sam imala jos duuuugo

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

medsr
    19. Veljača 2015. 14:05

Nama lose krenulo zadnjih dana.prvo ja naotekla i umnjak boli za poludjeti,jucer muz dobio temperaturu,grlo,nos...da bi danas mali zakuril 38,5 bez ikakvih drugih simptoma..bas sam u depri..ni sama nisam kuzila kolko smo sretni dok smo zdravi..

Pilici
    19. Veljača 2015. 20:46

medsr

Nama lose krenulo zadnjih dana.prvo ja naotekla i umnjak boli za poludjeti,jucer muz dobio temperaturu,grlo,nos…da bi danas mali zakuril 38,5 bez ikakvih drugih simptoma..bas sam u depri..ni sama nisam kuzila kolko smo sretni dok smo zdravi..

Brz oporavak ..jel bolje sta?

zebrica

cloudy
    19. Veljača 2015. 14:17

I mi isto sa svakim kme završimo na sisi :) 
    marija K ti je presladak i premeden :) i zar je već prošlo 6 mjeseci
    medsr...držte se :) držim fige za brzi oporavak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI