Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mum of four
    12. Veljača 2015. 12:21

Mi smo se cijepili u bolnici,a sad je dobila drugu dozu tog istog cijepiva

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

Pilici
    12. Veljača 2015. 12:22

Cloudy to ti je normalno i nama je bilo tako sa tim pristicem..proci ce, Nama je rekla pedijatrica da nediramo to i nismo i tako se smanjilo.

zebrica

Lilly6
    12. Veljača 2015. 13:40

Nama je danas 7mj,bili jutros na pregledu! Cijepivo nam slijedi sljedeći mjesec,ovo smo u 6mj primili! Isto je plakao na pregledu nikako mu se nesvidja kadica za vaganje i mjerenje uvijek se rasplače :-(
    Zatim i kad ga je doktorica pregledavala prvo je bilo ok pa onda plač nije htio suradjivati ;-)
    Ovako inače ne reagira na ljude,voli biti sa svakim i nepoznatim i poznatim ali tamo mu se nešto ne svidja :-(

cloudy
    12. Veljača 2015. 13:47

Možda dr šalje lošu vibru....nikad se ne zna...
    ja sam sad os smijeha umrla...zovem baku da joj kažem da ćemo joj navratit sutra kad dragi završi s poslom...znači oko 5,6...a ona na to...joj pa tad je mrak a vi ćete s bebom po vani...ono da...mrak će ju pojest

medsr
    12. Veljača 2015. 14:05

Cure,pokakala sam se danas skoro od straha..baka je kupila malom neku blesavu zvecku koja uopce nije primjerena za bebu od 6-7 mjeseci i mali ju naravno obozava..drvena je i lako se moze odgristi komad..al ajd kad ju tak voli dam mu ponekad kad mi je na oku..i danas ga cuvam na rukama i na sekundu skrenem pogled i on odgrize dio..toliko sam se splasila da sam drhtala ko siba na vodi..vec sam ga vidla kako se gusi,hitnu....nasrecu uspjela sam mu uzeti komad iz usta a zvecku sam bacila da je letjela...boze dragi,kolko sam blesava kaj sam mu to dala u ruke..ni sama ne vjerujem...i suprug i ja smo izvan sebe..

cloudy
    12. Veljača 2015. 14:14

Joj s tim igračkama se treba biti posebno oprezan...ja sam isto već sad dobila neke i ne mislim ih davat prije vremena...s klincima nikad ne znaš

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.