Moram se smiriti..inace sam ja ta koja stalno upozorava,pazi ovo,pazi ono i sad ja slon napravim takvu glupost..ah,morala sam se ispuhati
Kužim te.... gle...bitno da si spasila situaciju na vrijeme...a ubuduće ćeš biti opreznija...nemoj se više živcirat
Dajte jos jedan savjet..od kolegice mali(7mj) je stalno bolestan.temperatura,uho,grlo,gnoji mu se okeko...svasta..stalno su na antibioticima,nos stalno zastopan..na porodu je udahnuo mekonij i ja stalno povezujem to s tim..zena se vec ne zna jud okrenuti..beba je dojena..jeste vi sta davale za inunitet djetetu..tako je jos mali,a stalno po doktorima..ja tvrdim da bi trebalo briseve napraviti,a ne stalno davati antibiotik na antibiotik..
Dajte jos jedan savjet..od kolegice mali(7mj) je stalno bolestan.temperatura,uho,grlo,gnoji mu se okeko…svasta..stalno su na antibioticima,nos stalno zastopan..na porodu je udahnuo mekonij i ja stalno povezujem to s tim..zena se vec ne zna jud okrenuti..beba je dojena..jeste vi sta davale za inunitet djetetu..tako je jos mali,a stalno po doktorima..ja tvrdim da bi trebalo briseve napraviti,a ne stalno davati antibiotik na antibiotik..
Zalosno sto to moram uopce reci...al nema pomoci za tako nesto osim fizioloske i aspiratora na usisavac. Postoje kapi i svasta za imunitet...al sve to dolazi samo od smrkavog nosa sto i ne mora biti zarazno.
Ja se isto pribojavam svega toga, moj maleni jos nema 2 mj. a od rodilista kapamo fiziolosku, a nije udahnuo mekonij. I tako se to nastavlja cijelo vrijeme dosad....stalno na usisavacu i fizioloskoj...i pedica je rekla da nisam tako radila da bi mu se vec uho ili nesto upalilo.
Srce mi se para od tog usisavanja jer je tako mali, a druge pomoci stvarno nema.
Curka mi je rodena u ljeti i ona je udahnula mekonij al nije nikad imala tih problema, njoj nisam tako maloj morala usisavati...bila je smrkava mozda nekad oko godine dana tek i tad nam je rekla pedica da obavezno usisavamo....ako ne ide van puuuuno fizioloske i onda opet. I nikad nije imala upale nikakve.
Inace svi bi mi htjeli izbjeci antibiotik, ali to se zaista ne moze kod beba i male djece ako je vec prisutna temperatura, jer svaka upala uha i grla moze se zakomplicirati na meningitis, sepsu ili neko drugo sranje koje je opasno po zivot. Zato ipak bolje antibiotik + probiotik nego nesto gore jos po bolnicama i sl.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Glava me rastura mislim da sam dobila prvu mengu nakon poroda....stvarno se nadam da opet nije nastavak krvarenja
Glava me rasturamislim da sam dobila prvu mengu nakon poroda….stvarno se nadam da opet nije nastavak krvarenja
Jooooj....ja sam mislila da sam je bila dobila isto ali nije bila, nakon ponovnog nastavka krvarenja je konacno prestalo s tocno 6 tj. nakon poroda
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja mislim da meni krvarenje lagano prestaje :) sad...jel mengu mogu nekad skoro očekivat il to nema pravila?
Ja mislim da meni krvarenje lagano prestaje :) sad…jel mengu mogu nekad skoro očekivat il to nema pravila?
Nema pravila,ja sam stvari dobila tek nakon godinu i pol i tako oba dva puta...sad neznam ima li to veze s dojenjem
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ja mislim da meni krvarenje lagano prestaje :) sad…jel mengu mogu nekad skoro očekivat il to nema pravila?
Nema nekog univerzalnog pravila... Uglavnom majke koje doje dobiju kasnije, ali nije pravilo bez iznimke. Ja sam dobila nakon 4,5 mjeseca, a sad evo opet kasni...
Medsr, nemoj se zivcirati, vjerujem ti koliko si se uplašila. Ja sam isto ta koja pazi, nemoj ovo, nemoj ono... Bitno je da je ta epizoda sretno završna, pa ces ubuduće sigurno biti opreznija.
Krešimir 19.08.2014. <3
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji