Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    12. Veljača 2015. 14:35

Nemoj se sad živcirat...najvažnije je da je sve ok na kraju :)

medsr
    12. Veljača 2015. 14:43

Moram se smiriti..inace sam ja ta koja stalno upozorava,pazi ovo,pazi ono i sad ja slon napravim takvu glupost..ah,morala sam se ispuhati

cloudy
    12. Veljača 2015. 14:55

Kužim te.... gle...bitno da si spasila situaciju na vrijeme...a ubuduće ćeš biti opreznija...nemoj se više živcirat

medsr
    12. Veljača 2015. 15:27

Dajte jos jedan savjet..od kolegice mali(7mj) je stalno bolestan.temperatura,uho,grlo,gnoji mu se okeko...svasta..stalno su na antibioticima,nos stalno zastopan..na porodu je udahnuo mekonij i ja stalno povezujem to s tim..zena se vec ne zna jud okrenuti..beba je dojena..jeste vi sta davale za inunitet djetetu..tako je jos mali,a stalno po doktorima..ja tvrdim da bi trebalo briseve napraviti,a ne stalno davati antibiotik na antibiotik..

Nalah
    12. Veljača 2015. 15:28

Glava me rastura  mislim da sam dobila prvu mengu nakon poroda....stvarno se nadam da opet nije nastavak krvarenja

cloudy
    12. Veljača 2015. 17:08

Ja mislim da meni krvarenje lagano prestaje :) sad...jel mengu mogu nekad skoro očekivat il to nema pravila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.