Mum to be-Tako i ja, čim prođe ova hladnoća, idem van! I ja sam navikla stalno sama ići u kupovinu i tokom trudnoće sam bila jako aktivna, tako da biti u kući i stalno nekoga nešto moljakati mi je velika promjena! Najgore je baš to kada nekoga šalješ u dućan, uvijek krivo donesu...
Zebrica-u vezi onog pitanja na temi zbog koje smo se prebacile ovdje-sa spavanjem super, sada kada nema grčeva budi se jednom tokom noći, popapa u 15 minuta i spava k'o top, osim ako se ne probudi još jednom da ga presvučem. Rodila sam 3.12. Drago mi je da tvoja curka i ti napredujete! Kako je kod vas sa spavanjem? Evo meni mali spava u lijevoj ruci, idem ga sada staviti spavati pa opet na Klokanicu!
Ma možemo mi i ovdje :) ja svoju curku danas izvela popodne malo na zrak i baš mi je lijepo spavala nakon toga...baš sam gledala.dugoročne prognoze i 3 mj će bit šugav...s kišom... :(
Igorovabebica...kak si ti?jel šta bolja situacija?
:) koristi njima taj svježi zrak :) kud pobije viruse tu ih i izmori pa bolje spavaju :)
Istina.. Moja uvijek bolje spava kad idemo na zrak.. Kak pase i nama tak i njima..
Ljepo se izmori i spava fino
zebrica
Sortiraj odgovore
Najstariji