Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    08. Veljača 2015. 16:01

:)  kod mene je maloprije opet padao..a ima ga oko 70cm... :)  meni uz to pregledavanje pelena vrijeme samo tako proleti :) ja sad gledam ideje za baby memory book :)

mum_to_be
    08. Veljača 2015. 17:17

Maloprije sam malisu provala davati na dudu. Ovo mu je bio prvi susret s njom. Preznojili smo se i ja i on, nikako da jadnicek da skuzi kako to funkcionira! Al uspio je na kraju nekako podudat na jedvite jade skoro 50 ml koliko sam izdojila. Kasnije sam ga stavila na siku i sisao je upola krace nego inace i ne bas zainteresirano. 
    Vec lagano sizim kod kuce, nisam nikud izasla ima uskoro mjesec dana!
    Htjela bih da zna jesti i na dudu tako da ga mogu ostaviti muzu ili mojoj mami bar da u spizu mogu otici. Dosta mi je da stalno se nekom molim da mi donese ovo ili ono i obicno mi krivo donese.

mum_to_be
    08. Veljača 2015. 17:44

Ma cini mi se jos prehladno i puno gripe i viroza raznoraznih pa ga jos nigdje nisam vodila. Samo smo par puta izasli ispred kuce kad je sunce bilo i to na par minuta. Mozda sam paranoicna al i posjete sam zabranila svima koji su pehladjeni. I tu blizu namamo veci centar u kojemu bi mogli setati i obaviti sve, svi su ducani odvojeni i cak od jednog do drugog moram autom.

Igorovabebica
    08. Veljača 2015. 18:11

Mum to be, u potpunosti te razumijem, ja sam izašla van samo kada sam morala do banke i prijavljivati maloga te ga voditi pedijatru, ali to ti je samo izađi iz auta, u čekaonu kod pedijatra i nakon pregleda opet u auto. Fali mi da odem do grada, a ne mogu maloga voditi vani po hladnoći. Jedva čekam lijepo vrijeme! Inače sam stalno u kući i više mi je dosadilo, ali maleni me zabavlja tako da se sve izdrži.  Drži se draga! Brzo će ova hladnoća proći pa ćeš ići s bebicom van.

mmama2
    08. Veljača 2015. 18:21

Inače samo da znate, malim bebama uvijek više paše hladno vrijeme nego toplo.. znači ako obućete bebicu da joj nije zima, isto kao sebe i pokrijete dekicom npr ako ste u kolicima, ne vidim razloga zašto ne van.. uostalom od malo hladnoće ne može ništa biti osim da sve bakterijetine i virusi pomru.. dok preko ljeta recimo kada svi čekamo sunce i toplo vrijem više štete može biti nego koristi

url=https://lilypie.com]

cloudy
    08. Veljača 2015. 18:22

Ja za 2 tjedna imam vaganje kod pedijatra i neku grupu s baby fitnesom i podrškom dojenju što mi je pedica rekla da dođem ako hoću i tak se nadam da će biti lijepo vrijeme tad i nekih 15ak stupnjeva da poslije sjednem na neku terasu s curkom i popijem kavu :)

cloudy
    08. Veljača 2015. 18:24

A što se hladnoće tiče...u švedskoj bebice  obuku i drže vani u kolicima bez obzira na temperaturu bar 10ak min dnevno...da očvrsnu i steknu bolji imunitet :) ja svoju curku izvedem van svaki dan malo al opet ne mogu na kavu na terasu s njom...

LuKi5
    08. Veljača 2015. 18:36

Ma hladnoca ko hladnoca nije problem. Zbudna se bebu I moze vani, ali snijeg, kisa I buretina ufff, nikako na zelenu granu. Pojavi se malo sunca, odmah odere bura, nikako se maknut iz kuce, mi smo imali srece na onom lijepom ljetnom vremenu, tako da smo tad dosta vremena provodili u setnji, a sad se nikako maknut iz kuce, ako ne kisi onda puse hehe Nadam se da ce se uskoro pocet popravljat vrijeme, da malo svjezeg zraka svi skupa uhvatimo :)

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.