Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ettaa
    07. Veljača 2015. 19:17

Bokić mame :) 
    tek sam sada vidjela da je opca brbljaonica aktivna i na ovom dijelu foruma di su mame :) 
    moj mali cicoljubac vec ima 2 mjececa i jako lijepo napreduje :) 6,505 kg na zadnjem vaganju :D 
    ovih dana sam mu odlucila pokusat dat izdojeno mlijeko na bocicu jer vise jednostavno ne mogu bit stalno u strepnji dal ce mi ogladnit kad ja odem negdje pa smo dragi i ja odlucili pokusat s bocicom. ne sumanjam da ce prihvatit jer stvarno voli papat, al me malo muci kako da izreguliram to izdajanje ( jos se nikako nisam izdajala, osim kad sam imala glupi mastits (ne da Bog nikad vise) tako da mi treba mala pomoc, tj. malo da mi netko od vas iskusnijih majki objasni kad da se izdajam ( imam dosta mlijeka). i jos nesto, jel koja od vas mozda ima peg perego tatamia hranilicu, ljuljacku i lezaljku u jednom? zaljubila sam se na prvi pogled, ali mi je malo skupa pa bi rado cula komentare ako ju netko ima prije nego kupim :) 
    pozzzzz :D

Jojo5
    07. Veljača 2015. 22:26

etaa ima na klokanici pod dojenje o načinima izdajanja , baš sam danas čitala.Ima i na rodi vrlo lijepo objašnjeno uz slike .
    Ja bih ti rado pomogla ali meni to izdajanje na pumpicu na koju sam bacila 300 kn nikako ne ide, jedva nešto uspijem izdojiti, ručno izdajanje sam probala gdje puno više mlijeka izdojim.
    Moj mali sve pocica pa mi nije jasno kada da ja to sebe izdojim a da i njemu ostane ?
    Joj rado bih na frizuru...ali izdajanje za mene sucks pffff . Može i meni koji savjet

mum_to_be
    07. Veljača 2015. 22:49

Pozdrav curama i ovdje!!
    I mene zanima ovo izdajanje, tocnije koliko bi mu dala tog izdojenog mlijeka za jedan obrok? Jel se ikako moze znati koliko pojedu dok doje u jednom podoju?

kleaiva
    08. Veljača 2015. 00:19

curke ja svaki podoj dajem jednu ciku, a ako zelim izdojiti za spremanje izdojim drugu cicu i to spremim.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    08. Veljača 2015. 00:20

Moj ima 7 tj. I obicno pojede oko 100ml izdojenog.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

mmama2
    08. Veljača 2015. 08:11

imate na you tubu jedan odličan video o tehnici ručnog izdajanja.. fakat se ne mogu sjetit kak se zove, kopam od jučer i nikako naći. evo budem probala potražit još pa vam sheram

url=https://lilypie.com]

Nalah
    08. Veljača 2015. 09:45

Ja imam Tommee Tippee izdajalicu i zakon je za male cice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.