Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kachi
    08. Siječanj 2016. 20:11

Hej, svima sve najbolje u Novoj godini! Nadam se da ste proveli lijepo i skladno ove blagdane sa najmilijima. 

Ovdje je toliko pusto da ako obiđeš jednom tjedno biti će taman novosti. Baš šteta.

Mame, da li ste vi vaše bebače cijepili protiv rota virusa? Ja sam se tek danas malo ozbiljnije informirala o tome, pedica nam uopće nije tako nešto predložila, a nikad prije nisam uopće nešto ni čula o tome...i sad, ako sam ispravno shvatila, nam je prekasno da se cijepimo i meni je već zlo pri samoj pomisli da mi malu tako nešto pogodi i baš sam ljuta na sebe. 

Mary36
    08. Siječanj 2016. 20:29

Kachi nama isto pedica nije ništa niti spominjala...ja nemam pojma o tome. Što je zaista kasno? Mi još nismo bili ni na trećem cjepljenju...budem je pitala kad idemo. Naše pedice samo da nas se riješe što prije...

kachi
    08. Siječanj 2016. 20:42

Pa piše da prvo cjepivo trebaju primiti puno ranije, a treba se završiti najkasnije sa 6.mjeseci (idu dvije doze). 
    Ovaj internet je zlo. Možda su nam pedice i relativno razumne pa zato nisu spominjale. Sve se nešto nadam da ću od nekog čuti da je i to prenapuhano.
     Inače cjepivo dođe 1000kn, mislim da bi se moglo protumačiti da imaju proviziju kada bi nam ga predlagale i nudile. 
    Naša pedica voli cijepiti baš onako čim mala navrši potreban uzrast kad dođemo na sistematski odmah je i piknu...već smišljam kako ću ono sa godinu dana malo da prolongiram jer sam za to pročitala da je bolje što kasnije da dobiju.

Mary36
    08. Siječanj 2016. 21:00

Naša isto voli na vrijeme, ali je nama šest mjeseci bilo baš prije Božića pa sam ja tražila odgodu radi mirnih blagdana. Na godišnjem su do 15.07. pa mi je rekla sestra da se onda javimo...mi sretni. Isto smišljamo što cemo za ovo s godinu dana...ma ja ću reći da smo na moru jer pada na početak ljeta i da se javimo nakon godišnjeg opet, ha, ha.

kachi
    08. Siječanj 2016. 21:17

Ja ću ovo sa šest odraditi kako treba jer već imamo datum zakazan i nadam se da će proći kao i prethodna, ali za ovo sa godinu planiram isto tako kao i ti, reći da nismo tu i javiti se nešto kasnije. 

Garavica
    17. Siječanj 2016. 11:38

Drage mamice ja svoju malenu ocekujem za manje od 2mj pa se sigurno sjecate onih buba u uhu kad netko stavi ili nesto procitate na  internetu slucajno pa ako mi koja moze napisati iskustvo sa madracem za kinderbet da li ste imale od prethodnog dijeteta i kako ste ga osvjezile ili da li je koja dobila od nekoga iz obitelji tj.da li su djecica na rabljenom madracu bila ok u svakom smislu rijeci?hvala puno i zelim vam lijepe dane sa bebicama😊

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

nanci
    17. Siječanj 2016. 16:05

Ovo kupi ono smatram da se stare stvari itekako mogu upotrijebiti i renovirati i da netreba trositi novce tamo gdje ih se moze ustedjeti..imam novaca mogla bi kupovati i volim kupiti ali ako nije potrebno zasto bi

nanci
    17. Siječanj 2016. 16:05

Ovo kupi ono smatram da se stare stvari itekako mogu upotrijebiti i renovirati i da netreba trositi novce tamo gdje ih se moze ustedjeti..imam novaca mogla bi kupovati i volim kupiti ali ako nije potrebno zasto bi

nanci
    17. Siječanj 2016. 16:06

Oprostite na duplim postovima mob mi poludio he he

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.