Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nanci
    17. Siječanj 2016. 16:10

http://www.prirodar.com/index.php/dom-bez-hemikalija/item/203-kako-ocistiti-i-osvjeziti-madrac nadam se da ce pomoci

MAMA X2
    17. Siječanj 2016. 18:32

Cure evo mene ko padobranac upadam opet nisam nasla temu al zanima me dal koja ima smart trike za bebaca mi imamo 14 mj i planirala mu mozda za proljece uzet al posto je dosta skup dvoumim se izmedu njega i onih jeftinijih ....kakva su vasa iskustva ?hvala

Mary36
    21. Siječanj 2016. 14:40

Sve je manje 'starih' cura na forumu, baš mi je žao. Gdje je Lollypoop nestala? Imali su zadnje neke probleme s dojenjem, nadam se da je sad sve ok i da se ne javljaju jer se dobro zabavljaju.

ivanche2
    22. Siječanj 2016. 10:46

Ima tu koja mama koja je ovaj mjesec primila isplatu od HZZOa za opremu za novorođenče? Ili zna li itko kojeg datuma u mjesecu uplata sjeda?

..Great things take time...

Igorovabebica
    23. Siječanj 2016. 11:20

Lolly-ajme meni, važno je da ste bebica i ti dobro! Puno pusa vam šaljem! 
    Kachi-vezano uz cijepivo protiv Rota virusa-nama je pedijatar to preporučio pa smo maloga cijepili-prvo cijepivo je dobio s 4 mjeseca (to se daje u usta na špricu kao sokić). Nemoj se uplašiti ako bebica bude izgledala kao da je nadrogirana, to je normalna i odmah će ti zaspati. Drugu turu cijepiva dobiva sa šest mjeseci. Svako cijepivo smo platili 500 kuna. No, kasnije sam se malo razočarala, jer sam čula da to cijepivo ne štiti u potpunosti od Rota virusa, nego samo umanjuje intezitet simptoma ako ga dijete dobije, a dobiju ga manje-više sva djeca.

• Goga32
    23. Siječanj 2016. 11:59

Drage mame ako Vam trebaju NOVI inhalatori s 3 nastavka( maska za djecu,odrasle i nastavak za usta) prodajem za 200 kn. Javite se u inbox

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.