Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lollypop
    31. Listopad 2015. 12:42

Nesto sad cujem da deckima treba penis dici prema gore kad se pelena mijenja, da tako stoji zamotan. Je li to istina ili nesto zastarjelo ili mit?

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

Igorovabebica
    31. Listopad 2015. 20:45

Nama je patronažna rekla da mu spustimo pišu, iako mu je ja nikada nisam dizala... čak ni u rodilištu mu nisu dizali pišu-prije se to povezivalo sa mogućim sterilitetom pa su zato muškićima dizali pišu... no, mene je pak moja kolegica obavijestila da je njoj patronažna i pedijatar (a imamo istoga), pak napomenuo da treba dizati pišu... no mi mu ipak ne dižemo...

kris555
    31. Listopad 2015. 21:32

Meni su u bolnici rekli da prije neg kaj ispadne pupak pisa ide dolje, a kad ispadne onda prems gore, tak mi je i patronazna rekla..

MAMA X2
    31. Listopad 2015. 22:01

Nama niko nista nije rekao i stoji mu prema dole tako "prirodno"pada i tako i stoji i mislim da je to ok ...

kachi
    31. Listopad 2015. 23:03

Bok mame! Nadam se da su svi bebači dobro.
    Ja sam već nekoliko dana doma sama sa malom i mačkom pa ne stižem baš pisati. Užasno sam se plašila kako ću ja preživjeti sama bez neke pomoći, ali sam shvatila da nam je super samima. Jedino mi nešto više neće bebačica u maramu pa nemam pojma kako ću otići baciti smeće, sve sad taložimo na balkonu dok ne dođu prvi gosti ili ona promijeni mišljenje o marami.

O malim pišama ništa ne znam pa vam se ne mogu uključiti. A za nosiljku...jao, ja nikako da se odlučim što bih uzela kad prerastemo maramu. Jeste vi probale prvo kod nekog ergo? Pratim onu grupu nošenje beba i kupila bih najradije desetak nosiljki...a beba neće ni u marami da se nosi. Lol.

Vmnina
    01. Studeni 2015. 18:53

Pozdrav mamice.
     Nemam vremena uopce pratiti sta se tu dogada na nasoj klokanici.
    Uglavnoom, bebica 5,5mj, jede ad i dohranu.
    Nista novo nismo uvodili od namirnica.
    Vlazne maramice joj pasu nikad nije imala probleme s njima. 
    Iznenadni osip na oba obraza.
    Cistim kamilicom, posusim i stavim sudocrem.
    Nista se ne dogada cak mi se cini da je jaci osip
    Jel neko zna sta raditi? Cujem da se to dogada bebama koje puno bale.
    Ona je stalnooo mokra i rucice su u ustima. Zubici nas muce.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.