Cure jel zna koja di ima u zg kupiti ili preko neta za naruciti velikiiii plisani miki maus ????hvala
Cure jel zna koja di ima u zg kupiti ili preko neta za naruciti velikiiii plisani miki maus ????hvala
Pogledaj muller ili bubamaru...mi smo dobili takvu mini od 70cm kad se curka rodila :)
Curke...kolko robice imate? Ja sam neki dan brojala ono što imam za speglat i došla sam do broja 52...s tim da sam dan ranije speglala nekih 25 komada,a i u ormaru ima još najmanje tolko...sad me strah sve prebrojat....a curka nepunih 10mj.. 😯 s tim da je ono što je veliko il je prerasla spremljeno... hi im cloudy and i am shoppingholic 😂
Mame... Cime cistite kucu od kad imate bebice? Prirodnim sredstvima ili raznoraznim gotovim proizvodima ciscenje? Najvise me zanima cime cistite podove za nase male puzavce :) Dosad sam koristila pronto za parket i bas si nesto razmisljam da to mozda i nije najpametniji izbor jer ipak vecinu dana ona rucicama to dira (a ni ne brisem ga svaki dan). Imate kakav savjet za prirodno ciscenje? Mozda soda bikarbona i obicna voda? Limun? Ocat?
Lollypop, ma taj skafanderić tanji je i više nego dovoljan Mislim da mi mame mal pretjerujemo s tim oblačenjem. Trebale bi sebe obuć u tih sto slojeva pa vidjeti kak je to divno.
Mame… Cime cistite kucu od kad imate bebice? Prirodnim sredstvima ili raznoraznim gotovim proizvodima ciscenje? Najvise me zanima cime cistite podove za nase male puzavce :) Dosad sam koristila pronto za parket i bas si nesto razmisljam da to mozda i nije najpametniji izbor jer ipak vecinu dana ona rucicama to dira (a ni ne brisem ga svaki dan). Imate kakav savjet za prirodno ciscenje? Mozda soda bikarbona i obicna voda? Limun? Ocat?
Di je mary?
Di je mary?
Laptop mi je krepao,ali vas redovito popratim preko neta na mobu. Da nesto napisem mi trebaju tri gladne godine pa sam odustala od toga...mi smo super i pocele smo dosta izlaziti unatoc ovoj zimici u zg! Pozdravljamo vas sve puno!!!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji