Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    27. Listopad 2015. 11:56

Cure jel zna koja di ima u zg kupiti ili preko neta za naruciti velikiiii plisani miki maus ????hvala

cloudy
    29. Listopad 2015. 18:22

MAMA PRVI PUT

Cure jel zna koja di ima u zg kupiti ili preko neta za naruciti velikiiii plisani miki maus ????hvala

Pogledaj muller ili bubamaru...mi smo dobili takvu mini od 70cm  kad se curka rodila :) 

Curke...kolko robice imate? Ja sam neki dan brojala ono što imam za speglat i došla sam do broja 52...s tim da sam dan ranije speglala nekih 25 komada,a i u ormaru ima još najmanje tolko...sad me strah sve prebrojat....a curka nepunih 10mj.. 😯 s tim da je ono što je veliko il je prerasla spremljeno... hi im cloudy and i am shoppingholic 😂

• IMI
    27. Listopad 2015. 23:14

Mame... Cime cistite kucu od kad imate bebice? Prirodnim sredstvima ili raznoraznim gotovim proizvodima ciscenje? Najvise me zanima cime cistite podove za nase male puzavce :) Dosad sam koristila pronto za parket i bas si nesto razmisljam da to mozda i nije najpametniji izbor jer ipak vecinu dana ona rucicama to dira (a ni ne brisem ga svaki dan). Imate kakav savjet za prirodno ciscenje? Mozda soda bikarbona i obicna voda? Limun? Ocat?

Nixie
    28. Listopad 2015. 12:44

Lollypop, ma taj skafanderić tanji je i više nego dovoljan  Mislim da mi mame mal pretjerujemo s tim oblačenjem. Trebale bi sebe obuć u tih sto slojeva pa vidjeti kak je to divno.

IMI

Mame… Cime cistite kucu od kad imate bebice? Prirodnim sredstvima ili raznoraznim gotovim proizvodima ciscenje? Najvise me zanima cime cistite podove za nase male puzavce :) Dosad sam koristila pronto za parket i bas si nesto razmisljam da to mozda i nije najpametniji izbor jer ipak vecinu dana ona rucicama to dira (a ni ne brisem ga svaki dan). Imate kakav savjet za prirodno ciscenje? Mozda soda bikarbona i obicna voda? Limun? Ocat?
    Lollypop
    29. Listopad 2015. 16:24

Di je mary?

Mary36
    29. Listopad 2015. 20:48

Lollypop

Di je mary?

Laptop mi je krepao,ali vas redovito popratim preko neta na mobu. Da nesto napisem mi trebaju tri gladne godine pa sam odustala od toga...mi smo super i pocele smo dosta izlaziti unatoc ovoj zimici u zg! Pozdravljamo vas sve  puno!!!

https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI