Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    31. Srpanj 2015. 16:55

mom je skoro 2,5 godine.koliko je tvom???
    racunam da je jos rano za to ali svedno ga pokusavam ispravljat na vrijeme.

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

• Nutella
    01. Kolovoz 2015. 09:34

aa ja se ispricavam.kako je moj maleni do nedavno govorio ´´tutnica´´ sad je vec postala ´´cujica´´ a jednog ce dana nadam se ispravit na ´´curica´´.
    ma bit ce to sve dobro,dijete je razumno i hvala bogu zdravo,a govor se moze ispravit.
    hvala vam na vasim iskustvima.

kleaiva
    03. Kolovoz 2015. 22:54

Ma to je normalan razvojni govor...vidjet cete, do 5. godine se toleriraju r i l tako da bez straha. Moja curka je sad nedavno cisto progovorila r i l a ima 4 god.

Kaj se tice puzanja ja ga pustam svuda, vec mj. i pol pici po kuci ali sad imam drugi problem...poceo se dizati na noge uz igracke i nas i namjestaj i onda stane i pusti se pa padne pa opet...bojim ga se ostaviti da se ne tresne negdje dok sam ja u wcu. Ima 7 i pol mjeseci i bas mi je to nekako rano za podizanje na noge. Curka mi se pocela dizati s nekih 9/10 mj. Kakva su vasa uskustva s tim?

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Zac11
    04. Kolovoz 2015. 10:05

joj cure meni mila ima za tjedan dana 7 mjeseci i jos ne sjedi samostalno, naravno ima tu dobrih pokušaja dizanja, ali je full klimava još, što se tiče puzanja još uvijek onako vojnički na laktove i odguruje se s nogicama, dizanje na nogice ni u peti tješi me što oni stvarno mogu kroz dva tri tjedna puno napredovati

• Nutella
    04. Kolovoz 2015. 11:45

nebrinite se,moj je maleni sa 11mjeseci prvi put ustao sam na svoje noge,jako tesko i jako klimavo i TEK TADA je otkrio da moze puzati..........
    do tad je ´´puzao´´ kotrljajuci se i tu i tamo vojnicki (ako mu je igracka bila toliko blizu da je bio siguran da bi je tako mogao dohvatiti)
    a dobro mmama2 kaze osiguraj coskove,i ako imas staklene predmete koji bi se razbili ako bi slucajno dijete palo.a djeca znaju ´´lijepo´´ pasti,nece zabit glavu.i nemojte ih uvijek podizati kad padnu nek se bore sami.

MAMA X2
    09. Kolovoz 2015. 11:11

Pripremamo se i spremamo ..nocas krecemo na more imam sto briga i pitanja u glavi kak ce to sve izgledati sa bebom puzacem sto na sat koji sve mora dirnuti i brzo strpat u usta ....kak cu ga zadrzat na plazi na rucniku lezaljki kad 1 sekundu nema mira  ajmeeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.