Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    29. Srpanj 2015. 10:54

Nemam broj, jeeeeeeeeeeeeeeej 

• Nutella
    29. Srpanj 2015. 11:03

jel stvarno???
    a mene jos brine sto ce sad krenuti u njemacki vrtic pa kad pocne i njemacki pricat hrvatske gramatike i pravilnog izgovora nigdje.
    al dobro,bitno je i da zna bar dva jezika,pa valjda ce jedan od njih bit bolji.
    a zamjenicu JA je poceo upotrebljavat,to sam skuzila zadnjih tjedan dana,2-3 puta je rekao HOCU JA.
    bravo sine 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

Neni5
    29. Srpanj 2015. 14:56

Miki moj je počeo lipo pričati pa je sve izokrenuo... uglavnom vodila sam ga logopedu i svi su rekli samo za njim ponavljati točno... to smo radili ali kao da do njega nije dopiralo. Kad je imao 4,5 god opet smo ga vodili i logopedica nam savjetuje opet isto, govorim ja  već dvi god tako radimo pa ništa... i onda nam je savjetovala da ponovimo onako kako on kaže i doslovno nakon dana ponavljanja pogrešno izgovorenih riječi je počeo normalno govorit. 😊

Al dobro mislim da je tvom prerano da tako postupaš 😉
    i još uči dva jezika, mislim da je to normalno.

• Nutella
    29. Srpanj 2015. 15:16

i on kad je govorio rijec po rijec govorio je prilicno cisto i lijepo,ali sad kad ih sastavlja,ne lice ni na sto.
    tek ce za mjesec krenuti u vrtic tako da je jos uvijek samo hrvatski kod nas kuci.i ja mislim da je prerano,ispravljam ga vec sad,i potrudi se da kaze tako ali vidim da nemoze.
    a ovdje ga automatski salju sa 4 godine u logopedski vrtic ako njemacki bude tepao.a kad i ako se vratimo u hrvatsku onda cemo vodit brigu o tome,sad mi nema druge.
    znaci tvoj je bio samo mali lopov,znao je a nije htio haha

cloudy
    30. Srpanj 2015. 10:12

sad skužih da nemam broj.. :D jedinstvena sam hihihi nego curke koje imate problema s neispravnim govorom.... jel vam tko tepao u blizini bebača?

• Nutella
    30. Srpanj 2015. 11:04

da,mi roditelji...
    a i imali smo puno male djece oko sebe

MAMA X2
    30. Srpanj 2015. 11:34

Izgleda da nas lovi neka viroza cj noc nismo spavali stalnooo se budio vristeci izvijao se i primao za glavu  temp rektalno 37.8 vidjet cemo hoce li rasti.glava i tijelo mu vruce

Nalah
    30. Srpanj 2015. 12:50

Kak i ne bi,obzirom na vrijeme,ja sam ispokrivala malu sa svim sa kreveta,na kraju ja ostala nepokrivena i sad se osjećam kao da me tenk pregazio,smrzla sam se

Nalah
    30. Srpanj 2015. 12:50

Kak i ne bi,obzirom na vrijeme,ja sam ispokrivala malu sa svim sa kreveta,na kraju ja ostala nepokrivena i sad se osjećam kao da me tenk pregazio,smrzla sam se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.