nemam ni ja broj...noćas mislim,stan nam se ohladio samo tako u ovih par dana lošeg vremena
nemam ni ja broj...noćas mislim,stan nam se ohladio samo tako u ovih par dana lošeg vremena
Mame malih puzaca i puzacica kako to izgleda kod vas ?mi imamo spojenu kuhinju sa dnevnim i dole je laminat mali dio je tepih al gospodina je tesko zadrzati na njemu pa ide di stigne rukice mu budu hladne kad ide po laminatu
Zato sam ja zabranila tepanje pa se svekar sada duri...
Nalah...da baš je zahladilo..al da ti iskreno kažem ja bi radije ovo nego pakao šta je bio...a šta se puzanja tiče...moja curka na trbuhu piči svuda...u dnevnoj je tepih i dio laminata al u hodniku su pločice kao i u kuhinji...i njoj je draže na tom biti...isto su joj rukice hladne,al jbg...mogu joj jedino rukavice stavit 😛
Mojoj frendici mala ima 4 g.a još ne zna reći r,a nikad nisu tepali,samo kaj su oni presavršeni za logopeda
Ma ne cloudy,slažem se fakat ove vrućine nisu imale smisla,sam kaj sam ja spakirala jorgane i deke i ostavila sve lagane pokrivače,a bome sam ih danas izvukla opet
Moja ima ogroman dječji tepih i u svojoj sobi i u dnevnoj i samo ju na to i puštam,na podu je ionak samo kad se na podu igramo ili vježbamo,nije ono da ju pustim i aj ti sad puži po stanu dok mama kuha ili ne znam kaj
Ja svoju moram pustit jer je mali iatraživač i krene buna ako ju ne pustim....
mi smo počeli lagano sa hodanjem, uvlači se u mašinu kad mu buraz otvori vrata od kupaone, još će me dočekat jedan dan da ga strpa unutra i upali mašinu.. ali bome da sam zaboravila kak je imat hodalicu jesam.. puže po svukud, diže se, pali gumbiće koje stigne i sl.. vjerujem da mi je lakše nego sa P jer sad imaju jedan drugog pa se zabavljaju, voze autiće ko veliki po stanu, jurcaju, nezz koji je brži
url=https://lilypie.com]
Bar ti nije dosadno :) moja još ne može štetu neku napravit il se ozlijedit pa ju ne stavljam u vrtić pa se ženska dovukla jutros iz dnevne kroz hodnik do wca i gleda u mene i umire od smijeha...prekjučer je puse krenula davat...i danas krene po žici od antene i ja ju uzmem i kaźem joj da to ne radi i ona se približi mom licu i cmokne me...mudrica moja
Sortiraj odgovore
Najstariji