Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nutella
    13. Kolovoz 2015. 16:07

hahaha hvala ti draga,
    ma ja sam ona miki38 pa mi broj strasno isao na zivce,niti imam 38 godina,a nisam brate ni 38.godiste hahahhaha
    bas mi je drago da te izmamljujem osmijeh 

Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
    A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....

MAMA X2
    15. Kolovoz 2015. 21:44

Curke da vas pitam jel se i vama to dogada beba po noci kad zaspi nakon par min se probudi i sjedne i sjedi ili zna u polu snu krenut puzat glava mu klone al on ide i ne odustaje tak zna i usred noci krenut strah me da ga necu cut i da ce mi past sa kreveta

Dea23
    17. Kolovoz 2015. 15:55

Mi se vratili s mooraa. A kako je uživala cura! Nije se dala iz mora. Odmah plač! Prekrasno je bilo

Dea23
    18. Kolovoz 2015. 06:55

Joj super! Bazenčić! 

• Nutella
    20. Kolovoz 2015. 10:09

drage majcice ima li vas tu?trebam vase misljenje?

• Nutella
    20. Kolovoz 2015. 11:03

mali mi ima temperaturu vec 3 dana,ali je neka blesava,sad poraste pa padne,pa opet poraste pa je nema.veseo je,osim kad naravno bude visoka.skinemo je paracetamolom.jos nismo isli doktoru,a nakon 3dana bi trebali.nezali se da ga nesto boli.
    sta znaci temperatura koja tako varira???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.