a jel ima kakv osip ili neki drugi simptom ili samo temperatura? evo i mi smo prosli tu trodnevnu virozu samo kaj su je uz to mucili i zubici pa je bila nervozna i nikakva..mali od prijateljice je pak imao nekaj u nosicu kaj se inace ne lijeci antibioticima ali kak je dugo trajalo i temp.i sve su mu ipak dali..
ma nije vise beba pa se nebrinem previse oko temp. 2,5godine ima.zna reci ako ga nesto boli,i pitam ga cesto jel ga boli grlo,glava,stomak,zubici.nista ga neboli,dobro jede,pije,igra se,skace.
nema osip,
najcesce je oko 38, jednom je samo bila 39,5 i s paracetamolom je pala skroz u roku 15-20min.
pa bude 37,5,pa je opet nema uopce.pa eto je za 10 minuta na 38,vec vidim na okicama da su umorne,istusiram ga ili ga samo mokrom krpicom istrljam,ona brzo padne.glava zna bit vrela a nogice i rukice ledene.
nevodi mi ga se doktoru,jer smo i prije imali temp.ali konstantnu pa kad ga odvedem,nedaju mi nista jer mu u biti nije nista,sto kazete samo viroza.
a opet mi ga zao,i da ga sutra budem morala odvest,to je vec puna 4 dana,dobit cu kritike od doktora heheheh
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
nisam uopce pametna.ludo je da ga nevodim doktoru,a jos ludje da ga odvedem a da mu nije nista.neznam.
ima sve zube,svih 20,i dobro se vide.
dobro,u svakom slucaju hvala vam.evo od jutros sam tri puta mjerila, 37,5 pa 37,3 i sad je 37,2.
nadam se da pada i da nece vise rasti.
Draga...držim fige da ne raste...možda je samo jeka viroza...pa vidiš kakvo je vrijeme blesavo....
Curke da vam se pohvalim....L ima 3 zubića i 4.je na pomolu...donja jedinica i dvije gornje su vani i vidim da će za koji dan i druga donja isto biti vani :)
M ima 2 donje i jednu gornju jedinicu, druga gornja upravo izbija :D kak ti se L ponaša? meni sve ok, ali prek dana neće uopće spavati, po noći je ok...
Curke jel vas grickaju sa zubicima dok su na ciki??Moj jos nema ni jedan zubic i bas me nekak frka hoce li grist..sestra je muku mucila sa svojima..
Sortiraj odgovore
Najstariji