bog curke kako ste mi ovih dana??? mi se upravo vratili sa godisnjeg,a vise smo se umorili nego odmorili
koje su vrucine bile u hrvatskoj to je ludnica,ali smo se bar iskupali vise nego ikad prijasnjih godina.
dok pijem kavu idem malo prelistat forum da vidim sta se dogadjalo dok me nije bilo....
ugodan dan vam zelim
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Bok Miki i tebi lijepi dan,evo danas nam je kišno,gdje si ti u Njemačkoj?
Bok Miki i tebi lijepi dan,evo danas nam je kišno,gdje si ti u Njemačkoj?
sami sjever njemacke,skoro na moru,i ovdje je kisno,i hladno.
ovo mi vise lici zimskom vremenu nego ljetnom
Kad se udas iz ljubavi onda nedjeljom peres,peglas,kuhas.
A kad se udas iz interesa onda ides na manikuru,pedikuru....
Ako ti fali sunca,kad opet zaprži ovdje ja i moja curka se dobrovoljno javljamo za zamjenu država :)
Ajme cure nikaj više ne stignem! Ni svratiti na klokanicu :D Nalah sretnih 7 mj!
Žao mi je kaj su vam bebači poboljevali ali to je očito nekaj bilo u zraku jer je i moj prije tjedan dana zakurio 40 skoro i poludila sam od brige, u 3 ujutro smo trčali na hitnu. Sve radiš isto i eto samo jedan dan pljus pljus te išamara. To nam je bila prva viroza pokupio je neki virus i dobio antibiotik. Toliko me to zdeprimiralo .. Imam osjećaj kao da sam ja kriva.... a još su mu u tom periodu dva gornja zuba izbila, ma katastrofa mi je zadnjih dva tjedna , sada se bojim na more otići. Totalni sam paničar.
Mali se vrti i flipa okolo ajme kada propuže tko će ga pratiti
Ja vec oguglala na bolestine. Danas smo imali strku. Slozila sam mu uobicajene pahuljice samo nisam skuzila da sam uzela krive u kojima ima ad-a i on to pojeo. Za sat vremena natekle mu usne, pa lice, pa uz spremanje kod dr. je srecom gomilu toga ispovracao i onda trk doktorici, brzo fenistil kapi i splasnulo je. Vjerovatno alergija na proteine kravljeg mlijeka, one zbog kojih je vristao kad bi ja pila mlijeko a on dojio. Uzas! Umrla sam od straha!
Sad slijedi alergotestiranje pa da vidimo sto smije a sto ne😩
Al ono, kutije od pahuljica iste, samo na jednima pise mlijeko, na drugima nema, boja, ma sbe sve isto...da poludis!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji