Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    28. Srpanj 2015. 08:57

Joj curke..nije vam lako....ja eto valjda imam sreću...i živimo na selu možda i do toga...Ali evo do sad smo prošle bez viroza i bolesti...

mayathequeen
    28. Srpanj 2015. 09:03

Iza nas je isto nekoliko ludih dana,K u skoku sa 6mj a M lupa pubertet sa 12 god😩😩😩jedan me nacicava a drugi tuli i svadja se za nis..uff veselo u svakom slucaju..

kleaiva
    28. Srpanj 2015. 10:06

Joj, moja se s 4 svada za nis, kao u pubertetu😁

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

medsr
    28. Srpanj 2015. 12:31

Oj..curke..zao mi jevzbog bolesti..i mi prosli tjedan kurili do 40 i to 4 dana...zavrsili i na infuziji i sad na kraju ide zubic..eto,mi za svaki zub imamo temperaturu..blago onima koji dobivaju zubice preko noci bez problema...meni jemuz u pubertetu zadnjih dana 😂😂😂

renata6
    28. Srpanj 2015. 19:11

hahaha od kud mi broj 6, tu nešto ne štima!!???očito dobivamo brojeve!
    dobio još netko???

Mary36
    28. Srpanj 2015. 19:20

Svi smo dobili brojeve, renata ti si bar 6, ja 36! Prvo sam mislila da sam sama to slučajno promjenila i pokušavam pobrisati, ha, ha!

renata6
    28. Srpanj 2015. 19:37

Mary, bebica na slikici ti je bombonnn!

Mary36
    28. Srpanj 2015. 19:41

Hvala renata! Moja mala mišica!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.