Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Neni5
    14. Srpanj 2015. 22:23

Bome ni moja curka ne podnosi vrućinu, danas sam je okupala i mislim se malo se razladila, ma je odmah se počela češkati po kosici... onda smo otisle u šetnju ona je lipo zaspala a ja mokra ko čep 😥

cloudy
    15. Srpanj 2015. 18:18

ooo bude ti bilo veselo :D zubo mali... mojoj još nikako zubi nisu izašli...izbijaju već dobra 2 mj, al nikako van... luda sam više... gornja trojka joj se osjeti, i gornje jedinice i dvojke isto, dole ništa... ja se sve nekako nadam da ovaj pakao vani neće potrajat...ja bi zahlađenje neko

Zac11
    15. Srpanj 2015. 18:21

cloudy naše curke su razlike svega par dana, pa ak te tiješi ni mojoj još nije ni jedan izbio, a imam frendicu s malim od 4 mj, ima već donje jedinice kak je bilo na cijepljenju i pregledu sa 6 mj? kak vam ide dohrana?

tena123
    15. Srpanj 2015. 23:26

mi danas imamo 7 mj i još nema ni jednog zubića.... niti mi se ne zuri iskreno jer me nekad kada sisa zna stisnuti s celjusti i to baš boli, ne zelim ni znati kako bi bilo da ima zube..
    sestra mi kaže da su joj u retoran došli gosti s bebom od 6 mj koja ima 11 zubi... daj zamisli

lu_jo
    16. Srpanj 2015. 00:00

Hej mame :) rodila sam prije 5 i pol tjedana na carski i sve je okej super sve je uredu ali mi zadnja 2dana onako napireno dolje imam bas plinove i boli me malo iznad reza..
    Kad se ulezim bas me boli nemogu se ustat teze mi je podici bebu (5,5kg) bas ono na sam dodir me neka.glupa bol boli i rana mi je na jednom mjestu se malo izbocila al nije.otvorena niti curi pripicujem to nadutosti
    jel netko imao slicna iskustva? Usput bila sam na pregledu prije tjedan dana u bolnici i rekli su da je sve uredu

lu_os

Vmnina
    16. Srpanj 2015. 12:52

Cao mamice!
    Zao mi je sto sam tu kao padobranac, al zanima me kako je vama funkcionirala menga nakon poroda. Ja sam mjesec ipo nakon poroda dobila i sad 2tjedna nakon, opet. Prvo sam mislila da je ovulacija al bas jako me boli i krvarim. 

Nixie
    16. Srpanj 2015. 13:30

Ja ju nemam ni 4 mjeseca nakon, ali normalno je dobiti čak i nakon mjesec dana. Pogotovo ako se ne doji.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.