Bome ni moja curka ne podnosi vrućinu, danas sam je okupala i mislim se malo se razladila, ma je odmah se počela češkati po kosici... onda smo otisle u šetnju ona je lipo zaspala a ja mokra ko čep 😥
ooo bude ti bilo veselo :D zubo mali... mojoj još nikako zubi nisu izašli...izbijaju već dobra 2 mj, al nikako van... luda sam više... gornja trojka joj se osjeti, i gornje jedinice i dvojke isto, dole ništa... ja se sve nekako nadam da ovaj pakao vani neće potrajat...ja bi zahlađenje neko
cloudy naše curke su razlike svega par dana, pa ak te tiješi ni mojoj još nije ni jedan izbio, a imam frendicu s malim od 4 mj, ima već donje jedinice kak je bilo na cijepljenju i pregledu sa 6 mj? kak vam ide dohrana?
mi danas imamo 7 mj i još nema ni jednog zubića.... niti mi se ne zuri iskreno jer me nekad kada sisa zna stisnuti s celjusti i to baš boli, ne zelim ni znati kako bi bilo da ima zube..
sestra mi kaže da su joj u retoran došli gosti s bebom od 6 mj koja ima 11 zubi... daj zamisli
Hej mame :) rodila sam prije 5 i pol tjedana na carski i sve je okej super sve je uredu ali mi zadnja 2dana onako napireno dolje imam bas plinove i boli me malo iznad reza..
Kad se ulezim bas me boli nemogu se ustat teze mi je podici bebu (5,5kg) bas ono na sam dodir me neka.glupa bol boli i rana mi je na jednom mjestu se malo izbocila al nije.otvorena niti curi pripicujem to nadutosti
jel netko imao slicna iskustva? Usput bila sam na pregledu prije tjedan dana u bolnici i rekli su da je sve uredu
lu_os
Cao mamice!
Zao mi je sto sam tu kao padobranac, al zanima me kako je vama funkcionirala menga nakon poroda. Ja sam mjesec ipo nakon poroda dobila i sad 2tjedna nakon, opet. Prvo sam mislila da je ovulacija al bas jako me boli i krvarim.
Ja ju nemam ni 4 mjeseca nakon, ali normalno je dobiti čak i nakon mjesec dana. Pogotovo ako se ne doji.
Sortiraj odgovore
Najstariji