Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    18. Srpanj 2015. 16:34

Pozdrav..mi navrsili godinu dana i mama uskoro krece na posao..lijepo sam ga odviknula od sisanja za spavanac,ali smo u meduvremenu bili jako bolesni pa sav trud pao u vodu..no medjutim,nije to bitno..pitanje je..zakurili smo do 40..temperatura je svaki dan bila visa i treci dan zavrsili na pedijatriji..posumnjali su na kozice jer je imao par bubuljica..krvni nalazi uredni,dobili infuziju i doma..iduci dan je temperatura pala,a za dva dana su nestale  bubuljice..bez mjehurica,krasti ni iceg slicnog..i sad ni sama ne znam..dal to jesu bile kozice ili ne..kakva su vasa iskustva s kozicama?jel moguce da su to bile?nito oko nas nije imao koze ni nista slicno..a cudno mi da to nebi nabubrilo i pucalo..

mmama2
    18. Srpanj 2015. 17:53

medsr

Pozdrav..mi navrsili godinu dana i mama uskoro krece na posao..lijepo sam ga odviknula od sisanja za spavanac,ali smo u meduvremenu bili jako bolesni pa sav trud pao u vodu..no medjutim,nije to bitno..pitanje je..zakurili smo do 40..temperatura je svaki dan bila visa i treci dan zavrsili na pedijatriji..posumnjali su na kozice jer je imao par bubuljica..krvni nalazi uredni,dobili infuziju i doma..iduci dan je temperatura pala,a za dva dana su nestale  bubuljice..bez mjehurica,krasti ni iceg slicnog..i sad ni sama ne znam..dal to jesu bile kozice ili ne..kakva su vasa iskustva s kozicama?jel moguce da su to bile?nito oko nas nije imao koze ni nista slicno..a cudno mi da to nebi nabubrilo i pucalo..

prošli kozle prije 2 tjedna, definitivno ih je za prepoznat.. puno tijelo, trup, leđa, baš balončići.. međutim kada su prošle, zbog pada imuniteta pobrao je bog zna kaj pa smo 39,3.. 39,4 spuštali zadnja tri dana za redom, bez ijednooooog dr simptoma, mm radi u labosu, izvadio mu je krv i virus je u pitanju, eto i to prošlo pa se pojavio osip, vjerojatno zakašnjela reakcija na tu tempicu .. malo sam se raspitala i hara neki virus sa tim simptomima, samo temp i to viska i ništa drugo od simptoma :( btw sretan ročkas, mi danas slavimo <3

url=https://lilypie.com]

cloudy
    18. Srpanj 2015. 19:41

Mmama...sretna mu rođendan..da i tu čestitam 😀 
    Medsr i tvom.malenom sretan rođendan 😃  
    Nalah...prema naprijed al na trbuhu pa je živi smijeh 😃ko komandos

Nixie
    19. Srpanj 2015. 09:49

Sretni rođendani! 
    Bravo za mišicu cloudy! Baš je napredan mali zvrk! 

Bebach22
    20. Srpanj 2015. 06:51

Cure,molim vaše mišljenje.curka mi od jučer ujutro ima grčeve,tj.bar su prisutni takvi simptomi(trbuh joj je tvrd,prducka,muci se da pokaka)
    Ali to traje od jučer ujutro pa cijeli dan i noć sa malim prekidima,pa mislim si da mozda nisu grčevi?!jadna vrišti od bolova kad ju počne frkat

mmama2
    20. Srpanj 2015. 08:44

Bebach22

Cure,molim vaše mišljenje.curka mi od jučer ujutro ima grčeve,tj.bar su prisutni takvi simptomi(trbuh joj je tvrd,prducka,muci se da pokaka)
    Ali to traje od jučer ujutro pa cijeli dan i noć sa malim prekidima,pa mislim si da mozda nisu grčevi?!jadna vrišti od bolova kad ju počne frkat

koliko je stara, dojiš ju

Bebach22
    20. Srpanj 2015. 09:19

Stara je 16dana.da,isključivo dojimo.

mmama2
    20. Srpanj 2015. 11:35

Bebach22

Stara je 16dana.da,isključivo dojimo.

masiraj čim više trbuščić, neka podrigne poslije svakog sisanja može i za vrijeme podoja, da izbaci čim više zraka, nemoj da joj je vruće to će samo povećat nervozu, ima tema o grčevima pa baci oko ima svakakvih savjeta kod svakoga je nešto drugo upalilo.. oboružaj se strpljenjem, punoooo strpljenja, kada nisi sama s njom probaj se odmaknut neka ju netko pričuva makar 15 minuta da odmoriš mozak, ako nisi nervozna lakše češ njoj pomoći, a znamo kakve smo kad djeca vrište po cijele dane :( :(

Bebach22
    20. Srpanj 2015. 11:52

Masiramo trbuscic i jedino to nam pomaze umiriti ju bar malo i dok masiramo uspije prduckat a ponekad se i pokaka..problem je sta se ona rijetko kad podrigne poslije jela a nosim ju jakooooo dugo,neznam zasto neuspjeva
    Znaci,grčevi su to sigurno?mislila sam da grčevi traju pol sata u danu i to je to pa me to malo zabrinulo jer njoj su jučer trajali gotovo cijeli dan..i danas ujutro ih je imala,sad je napokon uspjela malo zaspati

mmama2
    20. Srpanj 2015. 12:07

Bebach22

Masiramo trbuscic i jedino to nam pomaze umiriti ju bar malo i dok masiramo uspije prduckat a ponekad se i pokaka..problem je sta se ona rijetko kad podrigne poslije jela a nosim ju jakooooo dugo,neznam zasto neuspjeva
    Znaci,grčevi su to sigurno?mislila sam da grčevi traju pol sata u danu i to je to pa me to malo zabrinulo jer njoj su jučer trajali gotovo cijeli dan..i danas ujutro ih je imala,sad je napokon uspjela malo zaspati

nema pravila nikako kao ni sa ničim drugim kaj se beba tiče, to je jako individualno.. moj prvi ih nije imao uopče, dr je isto po cijele dane, nema tu nikakvog pravila.. ako ne podrigne znači da ima jako dobar hvat i ne naguta se zraka, kako ju nosite za podrignut

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI