Od početka lijepo uhvati cicu,onak po školski. Okomito ju drzim i tapkam po leđima,ponekad ju tak nosim i po pol sata a ona nepodrigne,ali zato dok jede prducka,neznam jel joj je to zamjena za podrignut se.
Bebach...moja se meni nijednooooom nije podrignula kad je bila manja :)))) čim bi ju uzeli tata,baka,deda,hopa...daj nekom drugom da proba,možda bude više sreće.Hvala bogu već duže vrijeme mi se podrigne sama
moja isto kad je bila manja nije podrigivala kod mene....ali kad ju je tata primio...rafalna paljba :D hehe nego curke...sinoć sam L napipala oštri vrh jedinice dole...pa me sad zanima kolko dugo se čeka da izbije van :D ja sam tak uzbuđena zbog tog zubića, ko da meni treba izbit hihi ni pred vjenčanje nisam takva bila
Mi obavili sistematski. Cura ima 6,5 mj, 9 kg i 70 cm. Puza pomalo već dva-tri tj, okreće se ko velka. Diže se sjediti. Pedica je rekla da je lijepo izravnala leđa pa može sjediti nama u krilu i u kolicima. Pokazala nam je vježbice za sjedenje koje ćemo sada izvoditi i tako. Uz mlijeko imamo i dva obroka. Kroz jutro voće sa žitaricama i ručak povrće. A od zubića ni z! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji