Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nixie
    16. Srpanj 2015. 13:31

Jesi bila na ginekološkom nakon poroda?

Vmnina
    16. Srpanj 2015. 13:45

Dojim ja i okej sta sam dobila. Al zasto nakon 14dana opet to mi nije jasno. Bila sam bas kad mi je bio zadnji dan menge nekidan.

Neni5
    16. Srpanj 2015. 15:06

Što se menge tiče ja sam dobila do sad 2 puta u razmaku od 2,5mj
    Vjerojatno se još nije izreguliralo zbog dojenja i hormona...

😯 a ja još nisam otišla na pregled nakon poroda... jučer svratila kad one na godišnjem

I moja cura tamani sve, baš lijepo jede i sisa, baš sam zadovoljna
    Jutros ja jedem neke keksice a ona na podu i sva se izmučila ne bi li došla do mene i non stop prati ruku u kojoj je keks 😂😂😂 dok ona do mene dođe ja i kutiju mogu pojest

Zac11
    17. Srpanj 2015. 11:34

kad smo kod menege ja je ni 6 mj nakon poroda nisam dobila, dojim pa možda radi toga... baš me zanima o čemu to ovisi, imam mama koje doje pa su dobile nakon mj, dva...

cloudy
    18. Srpanj 2015. 12:44

Cure...kak preživljavate pakao? Ja živim za 1.8.tad su rekli smanjenje na 25 stupnjeva...a uz sve jos sam ju i dobila...bez obzira na dojenje i sve eto nje i ovaj mjesec.... 
    Nego....moram pohvalit L...preksinoć je propuzala :)  još uvijek onak na trbuhu ali ok...danas je čak i brzinu neku imala :)

Nalah
    18. Srpanj 2015. 14:42

Jel puže unazad ili prema naprijed?

Pa da nemam klimu,vjerojatno bih prošvicala,bili jutros vani u 7,a bome navečer ne idem

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.