Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cloudy
    21. Srpanj 2015. 09:56

Ma renata...mene zanimanakd će on van do kraja😅 jer za sada samo špic osjecam pod prstom :)  
    Nalah...sretno na cijepljenju....

Nalah
    21. Srpanj 2015. 09:56

Hvala

Nalah
    23. Srpanj 2015. 20:04

Žene,kiša je pala...sam da sutra ne zapari opet + 56,a ova moja ima danas 7.mj.totalno je hiperaktivo,pa nemreš je više na 2 minute ostaviti bez nadzora kak je živahna,vrišti,lamaće s nogama i rukama sam čekam kad će poletiti,smije se non stop slatkica moja 

Nalah
    23. Srpanj 2015. 20:04

Žene,kiša je pala...sam da sutra ne zapari opet + 56,a ova moja ima danas 7.mj.totalno je hiperaktivo,pa nemreš je više na 2 minute ostaviti bez nadzora kak je živahna,vrišti,lamaće s nogama i rukama sam čekam kad će poletiti,smije se non stop slatkica moja 

kleaiva
    23. Srpanj 2015. 22:26

Pozdrav curke, nije me dugo bilo al bas je super procitati kako bebice lijepo napreduju svima! 
    Eto moj Jakov je 20. navrsio 7. mjeseci i pravi je frajer, puze vec ko brzi gonzales nekih mjesec dana i posjeda se uz pridrzavanje rucicom sa strane. Iskreno malo me sokira ta njegova naprednost, jer nismo imali onu fazu da ga smijem ostaviti na podu neko vrijeme da se igra na trbuhu il ledima, odmah je krenuo posvuda.😀
    Zubice jos nema, al s desnima grize ko blesav😀 
    Jedino kaj smo vec odradili dvije upale uha, prvu virusnu i onda mu se nakon 3 tj. ponovila ocito zbog slabe doze lijeka i to bas prvi dan kad smo stigli na more😁 i morali smo ponoviti antibiotik. Al nakon prvih 2 dana nervoze i boli nakon sirupa se frajer vratio u normalu, kupao se i uzivao sa sekicom.
    Uskoro idemo na cijepljenje pa cemo vidjeti i kako napreduje sad uz dohranu. Sa 6 mj. je bio 67 dug i 8300g. 
    Voli papati svasta al cica je i dalje broj 1 😀 pogotovo sad kad su ove vrucine. Kako vi hladite bebace? Ja ga ubacim u bazencic svakih 2 sata i lijepo pajki poslije.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

MAMA X2
    25. Srpanj 2015. 11:26

Cure jel zna koja od cega bi se bebi listali nokti na nogama tj samo palcevi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.