Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dea23
    12. Srpanj 2015. 12:28

Previše se mi svi opterećujemo time ako budem ovako dijete neće biti onako...kak ti grah padne tak ti je hihi. Ja sam se naslušala svega kak ne smijem i kak krivo radim, a dijete mi nemre biti zdravije i dobrije.  Jer sam na kraju slušala- sebe.  Nek bebica što prije ozdravi samo

renata6
    13. Srpanj 2015. 09:33

Nixie brzi oporavak želim malome mišu!

Bljubica
    13. Srpanj 2015. 14:40

evo mame jedan lipi članak - dajte "snažnijim" polovicama na čitanje 
    dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/trudnica

Neni5
    14. Srpanj 2015. 11:11

Pozdrav žemske  nadam se da vam nije vruće i da bebice izdržavaju vrućine 

Treba mi informacija...
    Danas idem otvorit roditeljski, ja ću ga koristiti u cijelosti i sad od hhzo-a sam dobila isprintano što treba to sam pripremila (zahtjev za otvaranje, izjavu muža da se odriče, kopiju rodnog i tekućeg)
    E sad našla sam na netu da treba i izjava poslodavca da smijem koristiti, naravno zovem hzzo a nitko se ne javlja.
    Jeste li vi to tražile od poslodvaca ili to ne treba?

Nalah
    14. Srpanj 2015. 12:00

nemam pojma,ali ako imaš na poslu HR službu,nazovi njih,oni to moraju znati

lonny
    14. Srpanj 2015. 13:22

Ja nisam nikakvu izjavu poslodavca nosila. Nosila sam ovo što si nabrojala i, čini mi se, kopije osobne od mene i muža pa si još i to pripremi za svaki slučaj.

cloudy
    14. Srpanj 2015. 21:55

Ni ja to nisam nosila....nit me itko tražio to...a što se vručine tiče...ja jedva čekam podnošljivih 20 do 22 stupnja...ovo je za ne izdržati...i meni i curki koja je totalno zimsko dijete

Neni5
    14. Srpanj 2015. 22:20

Hvala na odgovorima, nakon što sam napisala post sitila sam se prezraživanja foruma ☺
    Uglavnom je to to, ništa dodatno nisu tražili, ja sam navikla da uvik nesto novo traze.

Moja je 5. napunila 5 mj. nisu ništa komentirali, mislim da ne igra ulogu na isplatu jer ovu lovu cemo dobit tek u 9. mj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.