Previše se mi svi opterećujemo time ako budem ovako dijete neće biti onako...kak ti grah padne tak ti je hihi. Ja sam se naslušala svega kak ne smijem i kak krivo radim, a dijete mi nemre biti zdravije i dobrije. Jer sam na kraju slušala- sebe. Nek bebica što prije ozdravi samo
evo mame jedan lipi članak - dajte "snažnijim" polovicama na čitanje
dubrovackidnevnik.rtl.hr/kolumne/trudnica
Pozdrav žemske nadam se da vam nije vruće i da bebice izdržavaju vrućine
Treba mi informacija...
Danas idem otvorit roditeljski, ja ću ga koristiti u cijelosti i sad od hhzo-a sam dobila isprintano što treba to sam pripremila (zahtjev za otvaranje, izjavu muža da se odriče, kopiju rodnog i tekućeg)
E sad našla sam na netu da treba i izjava poslodavca da smijem koristiti, naravno zovem hzzo a nitko se ne javlja.
Jeste li vi to tražile od poslodvaca ili to ne treba?
nemam pojma,ali ako imaš na poslu HR službu,nazovi njih,oni to moraju znati
Ja nisam nikakvu izjavu poslodavca nosila. Nosila sam ovo što si nabrojala i, čini mi se, kopije osobne od mene i muža pa si još i to pripremi za svaki slučaj.
Ni ja to nisam nosila....nit me itko tražio to...a što se vručine tiče...ja jedva čekam podnošljivih 20 do 22 stupnja...ovo je za ne izdržati...i meni i curki koja je totalno zimsko dijete
Hvala na odgovorima, nakon što sam napisala post sitila sam se prezraživanja foruma ☺
Uglavnom je to to, ništa dodatno nisu tražili, ja sam navikla da uvik nesto novo traze.
Moja je 5. napunila 5 mj. nisu ništa komentirali, mislim da ne igra ulogu na isplatu jer ovu lovu cemo dobit tek u 9. mj
Sortiraj odgovore
Najstariji