Hvala dame! Baš me to nekako bacilo u depresiju. Baš pazim sve oko njega i eto ti
Hvala dame! Baš me to nekako bacilo u depresiju. Baš pazim sve oko njega i eto ti
ajoj mišek mali.. nadam se da budete brzo ko novi!

url=https://lilypie.com]
Nixie takva sam i ja i dobio mi virozu sa 4 i po mj a svima pricala kak ga dojim da se nece tako lako razbolit i on se razboli al je proslo kroz tj dana a da ga ne dojim razvuklo bi se puno duze
samo hrabro bice sve ok i brzo ozdravljenje zelim
Djeca su jednostavno nekad bolesna. Nije to ni do nepažnje ni do dojenja. Samo pozitivno razmišljaj i brzo će proći
Glupo mi je što ti sad to predbacuju. Bože ljudi su stvarno čudni. Evo od naših kumova klinci dojeni, a boležljivi strašno nešto već se dogovaramo za neki posjet doslovno skoro god dana. Taman se dog i oni opet bolesni. Ko i moj nećak. Bolestan, alergičan. A šta sad,takvo dijete.
I moja je dojena,za Uskrs je bila izložena kozicama,ja zvala pedijatricu i isto je rekla,da ih neovisno o dojenju može dobiti, od frendice mali dojen,dobio kozice od starijeg brata,viroze stalno,moji nećaci ista priča,a Šogi bila frik s tim dojenjem do ne znam ni ja kad više
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji