Opća brbljaonica - za mame kad uhvate vremena

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    medsr
    18. Srpanj 2015. 16:34

Pozdrav..mi navrsili godinu dana i mama uskoro krece na posao..lijepo sam ga odviknula od sisanja za spavanac,ali smo u meduvremenu bili jako bolesni pa sav trud pao u vodu..no medjutim,nije to bitno..pitanje je..zakurili smo do 40..temperatura je svaki dan bila visa i treci dan zavrsili na pedijatriji..posumnjali su na kozice jer je imao par bubuljica..krvni nalazi uredni,dobili infuziju i doma..iduci dan je temperatura pala,a za dva dana su nestale  bubuljice..bez mjehurica,krasti ni iceg slicnog..i sad ni sama ne znam..dal to jesu bile kozice ili ne..kakva su vasa iskustva s kozicama?jel moguce da su to bile?nito oko nas nije imao koze ni nista slicno..a cudno mi da to nebi nabubrilo i pucalo..

cloudy
    18. Srpanj 2015. 19:41

Mmama...sretna mu rođendan..da i tu čestitam 😀 
    Medsr i tvom.malenom sretan rođendan 😃  
    Nalah...prema naprijed al na trbuhu pa je živi smijeh 😃ko komandos

Nixie
    19. Srpanj 2015. 09:49

Sretni rođendani! 
    Bravo za mišicu cloudy! Baš je napredan mali zvrk! 

Bebach22
    20. Srpanj 2015. 06:51

Cure,molim vaše mišljenje.curka mi od jučer ujutro ima grčeve,tj.bar su prisutni takvi simptomi(trbuh joj je tvrd,prducka,muci se da pokaka)
    Ali to traje od jučer ujutro pa cijeli dan i noć sa malim prekidima,pa mislim si da mozda nisu grčevi?!jadna vrišti od bolova kad ju počne frkat

Bebach22
    20. Srpanj 2015. 09:19

Stara je 16dana.da,isključivo dojimo.

Bebach22
    20. Srpanj 2015. 11:52

Masiramo trbuscic i jedino to nam pomaze umiriti ju bar malo i dok masiramo uspije prduckat a ponekad se i pokaka..problem je sta se ona rijetko kad podrigne poslije jela a nosim ju jakooooo dugo,neznam zasto neuspjeva
    Znaci,grčevi su to sigurno?mislila sam da grčevi traju pol sata u danu i to je to pa me to malo zabrinulo jer njoj su jučer trajali gotovo cijeli dan..i danas ujutro ih je imala,sad je napokon uspjela malo zaspati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.